Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
).....midva sva dopoldne vozičkala
.....zdele šibam po škartka v vrtec.....popoldan bomo pa več ali manj sami-bo ati € služil,da jih bo lahko mami zapravljala

..seveda glede hrane
....meni ni nič prav kar imam v omari
...za Gala bi rada imela belo srajčko,in upam da jo dobim
........pa Hani eno oblekico kupit
ma tisti ležalniki tam niso za nikamor. Itak pa dons ponoč k je bil brez kisika sem vsakič k je sestra prišla mert saturacijo bila k čuk. Sam da je čez vrata stopila sem bla budna, se prav vsako uro. Drugač so bili vsi ful prijazni, no, ena sestra je bla mal razred zase, ampak ajde, sej drugač ni bla slaba. Ampak hec kako smo pristal brez kisika... Si je Lev iz predvčerajšnim na včeraj ponoč kr sam kisik ven potegnu
Pa pacek me je začel grizt. Mela sem super cimro, mam zdej njeno cifro in se bomo k bomo zdravi kej slišasl in dobl. Ma tud tri otročke, eno punčko pa dvojčka (punčko in fantka).
...smo se zmenili z inštruktorjem da za nasledn let zaštartamo že zadnji teden avgusta
veliko kopala,pa nisem imela težav......edino na koncu nisem upala,da mi nebi voda odtekla,pa nebi vedla