Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:16:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Danes imela en razgovor,prisla v ozji izbor, v petek pa finale,tako,da drzte pesti in to zeloooooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:17:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Danes imela en razgovor,prisla v ozji izbor, v petek pa finale,tako,da drzte pesti in to zeloooooo Bravo za ožji izbor in bom držala pesti.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:20:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 O tasa kak si ti kaj? Pa bo pa ti?? Kako je Luka, vročina že padla? Zdaj spi že kako uro in pol. Upajmo da bomo ponoči tudi. Vročina mu je po svečki padla. Jaz sem pa srednje šekasta. Beri prehlajena pa noge me blazno bolijo. Drugač pa po starem.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:21:00
|
|
|
|
katy83
|
Evo mene s sprehoda. Sicer je bilo fajn mrzlo, ampak je pasalo T je zdaj omagal in spi...aja pa 3.zobek se je danes prikazal Tak da zdaj ima spodaj 3, pa mislim, da bo kmalu 4., zgoraj pa še nič ne kaže.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:21:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Danes imela en razgovor,prisla v ozji izbor, v petek pa finale,tako,da drzte pesti in to zeloooooo Bravo za ožji izbor in bom držala pesti. podpis...vau
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:23:12
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Katy a vi pa ste kar hudička imeli doma? Lepi je bil T. jaaaaaaaa pa hvala vsem za pohvale
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:24:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Punce, jaz sem tak vesela. Moja najboljša prijateljica je danes zjutraj rodila punčko Alino. (3090g, 48cm) Jokam odkar sem dobila sms. kak lepo čestitke katy, kavica bo dopoldan in popoldan, tak da sama izberi, kdaj ti bolj odgovarja. dopoldan bo ob 10h, za popoldan pa še nismo ure dorekle ja, to vem, samo dan me zanima jutri al v petek?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:24:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj spi že kako uro in pol. Upajmo da bomo ponoči tudi. Vročina mu je po svečki padla. Jaz sem pa srednje šekasta. Beri prehlajena pa noge me blazno bolijo. Drugač pa po starem. jah, verjetnp manjka samo še to da ti zboliš a ne? <poln koš pikapolonic, da se ocajtata oba
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:25:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,neto ima 506 eur.Pa razdeli se na 6 oseb. Socialne pomoči dobiš v tem primeru 160€... ...cenzus za 6-člansko družino je okoli 665€ O fak, s tem pa res ne moreš 10 let živet Tak da matcar mislim, da si boš kar hitro službo po porodniški iskala, če ne pa kapo dol, dobra si. Jaz vem, da s tem nikakor nebi mogli preživet, pa če bi moj imel fajno služb. Ubujalo bi me da bi bila od njega odvisna, ker OD pa tud ni taaak velik, da bi lahko vse pokrila, kar 4 otroci rabijo. Moje skromnio mnenje, zdaj pa me pošpukajte eh...zakaj bi te pošpukale?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:26:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj spi že kako uro in pol. Upajmo da bomo ponoči tudi. Vročina mu je po svečki padla. Jaz sem pa srednje šekasta. Beri prehlajena pa noge me blazno bolijo. Drugač pa po starem. jah, verjetnp manjka samo še to da ti zboliš a ne? <poln koš pikapolonic, da se ocajtata oba še podpis tukaj (madoniš se štulim )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:27:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj spi že kako uro in pol. Upajmo da bomo ponoči tudi. Vročina mu je po svečki padla. Jaz sem pa srednje šekasta. Beri prehlajena pa noge me blazno bolijo. Drugač pa po starem. jah, verjetnp manjka samo še to da ti zboliš a ne? <poln koš pikapolonic, da se ocajtata oba Zame se ni za bat. Ni tak daleč. Skrbi me zdaj samo za L ko se bo zbudil. Ker malo sumim da ga uhice bolijo, ni mi pa pol v bolnico k dežurnemu hodit.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:28:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Danes imela en razgovor,prisla v ozji izbor, v petek pa finale,tako,da drzte pesti in to zeloooooo Držim..na rokah in na nogah...tipkam pa itak z nosom...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:28:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj spi že kako uro in pol. Upajmo da bomo ponoči tudi. Vročina mu je po svečki padla. Jaz sem pa srednje šekasta. Beri prehlajena pa noge me blazno bolijo. Drugač pa po starem. jah, verjetnp manjka samo še to da ti zboliš a ne? <poln koš pikapolonic, da se ocajtata oba Zame se ni za bat. Ni tak daleč. Skrbi me zdaj samo za L ko se bo zbudil. Ker malo sumim da ga uhice bolijo, ni mi pa pol v bolnico k dežurnemu hodit. greš tja k sodišču...delajo menda do 23.00
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:29:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja pa 3.zobek se je danes prikazal Tak da zdaj ima spodaj 3, pa mislim, da bo kmalu 4., zgoraj pa še nič ne kaže.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:30:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj spi že kako uro in pol. Upajmo da bomo ponoči tudi. Vročina mu je po svečki padla. Jaz sem pa srednje šekasta. Beri prehlajena pa noge me blazno bolijo. Drugač pa po starem. jah, verjetnp manjka samo še to da ti zboliš a ne? <poln koš pikapolonic, da se ocajtata oba Zame se ni za bat. Ni tak daleč. Skrbi me zdaj samo za L ko se bo zbudil. Ker malo sumim da ga uhice bolijo, ni mi pa pol v bolnico k dežurnemu hodit. greš tja k sodišču...delajo menda do 23.00 Samo do 20h, kolko jaz vem.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:30:23
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja pa 3.zobek se je danes prikazal Tak da zdaj ima spodaj 3, pa mislim, da bo kmalu 4., zgoraj pa še nič ne kaže. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:33:33
|
|
|
|
ly117
|
Dežurna ambulanta za otroke in mladostnike do 19 let deluje v pritličju Vošnjakove ulice 2, Maribor. Delovni čas: sobota od 15. do 20. ure, nedelja in prazniki od 8. do 20. ure. Nočna dežurna ambulanta za otroke in mladostnike do 19 let deluje vsak dan od 20. do 23. ure. Tel.: 02 22 86 429 To sem zdaj našla na nihovi spletni strani. Se pravi da lahko do 23h pokličem in gremo tja če bo treba?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:40:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To sem zdaj našla na nihovi spletni strani. Se pravi da lahko do 23h pokličem in gremo tja če bo treba? tako je..pa ponavadi je en fajn zdravnik tam Pokliči in vprašaj
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:46:03
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Danes imela en razgovor,prisla v ozji izbor, v petek pa finale,tako,da drzte pesti in to zeloooooo Držim..na rokah in na nogah...tipkam pa itak z nosom... Hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:46:05
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To sem zdaj našla na nihovi spletni strani. Se pravi da lahko do 23h pokličem in gremo tja če bo treba? jap
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:50:59
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja pa 3.zobek se je danes prikazal Tak da zdaj ima spodaj 3, pa mislim, da bo kmalu 4., zgoraj pa še nič ne kaže. podpis Da bodo cimprej vsi zunaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 18:51:46
|
|
|
|
ly117
|
Hvala Saraya in katy. Če bo treba bom poklicala. Se je malo prej zbudil za 5min, naredo dva grižlaja keksa popil čaj in zaspal nazaj. Resnično upam da bomo ponoči spali.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 20:36:53
|
|
|
|
marta82
|
Tortica držim pesti za službo. Katy zelo luškan vragec. Na kavico me ne bo, ker sva oba prehlajena in imava malo vročine. Cenzus v naši državi je za zjokat, nemogoče preživet. Še kaj pozabila?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 20:37:14
|
|
|
|
marta82
|
Pikapoke za L.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 20:42:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Midva še morava pa neko omarico dodatno za v kopalnico kupit, da čistila spravimo nekam na visoko, ker je T postal že pravi mali detektiv dipo ima full tega in ugodno pa baumax
|
Nosečnost.
пеперутка16
Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?