Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 21:54:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi z T. Pa upam res da nebote rabli k dežurnemu. Podpis! podpis še od mene.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 21:55:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moj pa se zdaj domov vozi.Še ene 4 ure bo rabo.Upam,da ju3 ne bo delal. priden je Ja,v tem pogledu se strinjam s tabo,drugače pa je popolni idiot.Dela cele dneve za borih 600 eur,od njega nimam nič,niti otroci.Zdaj pa mu brat šiht ponuja v A,pa tele noče it.Ga res ne bi blo cel teden od pon-pet,samo plača pa je občutno večja.Pa še čez čas bi šli lahko vsi gor,jaz se za šiht ne bi rabla bat,primankuje trgovcev v A.Plača itak 2x večja kot tu,pa otroški še za eno plačo.Živeli bi ko mali lordi.pa je budalo.To ga moram še tak prepričat. ti bi šla gor živet? U vidiš mene pa nikam ne bi spravo človek...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 21:55:28
|
|
|
|
katy83
|
tudi jaz gledam film na popu, tak da bom bolj bogo čvekala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 21:55:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zdaj? Kam ste pobegnile vse? Nikamor. Jaz sem tu pa čakam če bo kera kaj rekla.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 21:57:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaz pa vedno več v Lidlu, tudi njihove znamke so mi dobre, obvezno robčki za Nikovo rito, so 1A. Zaj pa greeem ... koliko pa stanejo in koliko jih je noter? Še nisi šla... film se je že začel mi pa smo hvalembogu robčkov pa plenic rešeni..... drugač pa ja...res da se tu in kaj v lidlovih štacunah ne najde...tisto se pač naknadno kupi....al pa prišpara
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 21:57:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moj pa se zdaj domov vozi.Še ene 4 ure bo rabo.Upam,da ju3 ne bo delal. priden je Ja,v tem pogledu se strinjam s tabo,drugače pa je popolni idiot.Dela cele dneve za borih 600 eur,od njega nimam nič,niti otroci.Zdaj pa mu brat šiht ponuja v A,pa tele noče it.Ga res ne bi blo cel teden od pon-pet,samo plača pa je občutno večja.Pa še čez čas bi šli lahko vsi gor,jaz se za šiht ne bi rabla bat,primankuje trgovcev v A.Plača itak 2x večja kot tu,pa otroški še za eno plačo.Živeli bi ko mali lordi.pa je budalo.To ga moram še tak prepričat. ti bi šla gor živet? U vidiš mene pa nikam ne bi spravo človek... Ja,takoj bi šla,brez da kaj razmišljam.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 21:57:55
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moj pa se zdaj domov vozi.Še ene 4 ure bo rabo.Upam,da ju3 ne bo delal. priden je Ja,v tem pogledu se strinjam s tabo,drugače pa je popolni idiot.Dela cele dneve za borih 600 eur,od njega nimam nič,niti otroci.Zdaj pa mu brat šiht ponuja v A,pa tele noče it.Ga res ne bi blo cel teden od pon-pet,samo plača pa je občutno večja.Pa še čez čas bi šli lahko vsi gor,jaz se za šiht ne bi rabla bat,primankuje trgovcev v A.Plača itak 2x večja kot tu,pa otroški še za eno plačo.Živeli bi ko mali lordi.pa je budalo.To ga moram še tak prepričat. ti bi šla gor živet? U vidiš mene pa nikam ne bi spravo človek... jaz sem tud bolj taka Se je pa kolegica zdaj odločla, da gresta s fantom in 2 otrokoma (1 še ni rojen) živet v Avstralijo Že imata vse dogovorjeno, ampak traja nekje 2 leti, da porihtaš vse tak kot treba
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 21:58:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zdaj? Kam ste pobegnile vse? Nikamor. Jaz sem tu pa čakam če bo kera kaj rekla. te pa sma že 2.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 21:58:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zdaj enkrat bo muller v EP...komaj čakam res? V mestu ostane?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 21:59:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaz pa vedno več v Lidlu, tudi njihove znamke so mi dobre, obvezno robčki za Nikovo rito, so 1A. Zaj pa greeem ... koliko pa stanejo in koliko jih je noter? Še nisi šla... film se je že začel mi pa smo hvalembogu robčkov pa plenic rešeni..... drugač pa ja...res da se tu in kaj v lidlovih štacunah ne najde...tisto se pač naknadno kupi....al pa prišpara Mi pa še ne,pa še en cajt ne bomo.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 21:59:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca jaz bi ga peljala zjutraj oz. kdaj pač dela njegova P podpis... jaz ponavadi ne zbijam...prva dva dni...potem pa če je okoli 39
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:00:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zdaj? Kam ste pobegnile vse? Nikamor. Jaz sem tu pa čakam če bo kera kaj rekla. te pa sma že 2. Te se boma pa samo gledale.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:00:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moj pa se zdaj domov vozi.Še ene 4 ure bo rabo.Upam,da ju3 ne bo delal. priden je Ja,v tem pogledu se strinjam s tabo,drugače pa je popolni idiot.Dela cele dneve za borih 600 eur,od njega nimam nič,niti otroci.Zdaj pa mu brat šiht ponuja v A,pa tele noče it.Ga res ne bi blo cel teden od pon-pet,samo plača pa je občutno večja.Pa še čez čas bi šli lahko vsi gor,jaz se za šiht ne bi rabla bat,primankuje trgovcev v A.Plača itak 2x večja kot tu,pa otroški še za eno plačo.Živeli bi ko mali lordi.pa je budalo.To ga moram še tak prepričat. ti bi šla gor živet? U vidiš mene pa nikam ne bi spravo človek... Ja,takoj bi šla,brez da kaj razmišljam. ja vidiš kak smo različni.. imam full rada spremembe...ampak živet pa ne bi šla ven iz MB
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:01:17
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zdaj enkrat bo muller v EP...komaj čakam res? V mestu ostane? kolikor sem jaz seznanjena, ja No, sicer jaz tak v dm-u kupujem, tak da mi je vseeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:01:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moj pa se zdaj domov vozi.Še ene 4 ure bo rabo.Upam,da ju3 ne bo delal. priden je Ja,v tem pogledu se strinjam s tabo,drugače pa je popolni idiot.Dela cele dneve za borih 600 eur,od njega nimam nič,niti otroci.Zdaj pa mu brat šiht ponuja v A,pa tele noče it.Ga res ne bi blo cel teden od pon-pet,samo plača pa je občutno večja.Pa še čez čas bi šli lahko vsi gor,jaz se za šiht ne bi rabla bat,primankuje trgovcev v A.Plača itak 2x večja kot tu,pa otroški še za eno plačo.Živeli bi ko mali lordi.pa je budalo.To ga moram še tak prepričat. ti bi šla gor živet? U vidiš mene pa nikam ne bi spravo človek... jaz sem tud bolj taka Se je pa kolegica zdaj odločla, da gresta s fantom in 2 otrokoma (1 še ni rojen) živet v Avstralijo Že imata vse dogovorjeno, ampak traja nekje 2 leti, da porihtaš vse tak kot treba Ja,to je konkreten podvig.saj jaz ne bi šla takoj,bi moj en cajt bil sam gori.najprej da se dnar nabere,pa stanovanje najde,pa porihta,pol pa bi šli mi gor.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:02:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moj pa se zdaj domov vozi.Še ene 4 ure bo rabo.Upam,da ju3 ne bo delal. priden je Ja,v tem pogledu se strinjam s tabo,drugače pa je popolni idiot.Dela cele dneve za borih 600 eur,od njega nimam nič,niti otroci.Zdaj pa mu brat šiht ponuja v A,pa tele noče it.Ga res ne bi blo cel teden od pon-pet,samo plača pa je občutno večja.Pa še čez čas bi šli lahko vsi gor,jaz se za šiht ne bi rabla bat,primankuje trgovcev v A.Plača itak 2x večja kot tu,pa otroški še za eno plačo.Živeli bi ko mali lordi.pa je budalo.To ga moram še tak prepričat. ti bi šla gor živet? U vidiš mene pa nikam ne bi spravo človek... Ja,takoj bi šla,brez da kaj razmišljam. ja vidiš kak smo različni.. imam full rada spremembe...ampak živet pa ne bi šla ven iz MB Jaz pa iz SLO takoj,če pa bi tukaj ostala do smrti,pa iz MB tudi ne bi šla.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:02:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zdaj? Kam ste pobegnile vse? Nikamor. Jaz sem tu pa čakam če bo kera kaj rekla. te pa sma že 2. Te se boma pa samo gledale.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:03:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Se je pa kolegica zdaj odločla, da gresta s fantom in 2 otrokoma (1 še ni rojen) živet v Avstralijo Že imata vse dogovorjeno, ampak traja nekje 2 leti, da porihtaš vse tak kot treba ma ja..če bi si vse znance zravn lahko peljala... Jaz jih kar nekaj poznam ki so šli...kolega je kupil bajto v Trbovljah....predlani...letos se seli nazaj v MB, kolegica se je oženla v London, nekje v sebi si želi nazaj v MB, kolega je bil oz živel v londonu, je spet tukaj..pa še par takih
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:03:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moj pa se zdaj domov vozi.Še ene 4 ure bo rabo.Upam,da ju3 ne bo delal. priden je Ja,v tem pogledu se strinjam s tabo,drugače pa je popolni idiot.Dela cele dneve za borih 600 eur,od njega nimam nič,niti otroci.Zdaj pa mu brat šiht ponuja v A,pa tele noče it.Ga res ne bi blo cel teden od pon-pet,samo plača pa je občutno večja.Pa še čez čas bi šli lahko vsi gor,jaz se za šiht ne bi rabla bat,primankuje trgovcev v A.Plača itak 2x večja kot tu,pa otroški še za eno plačo.Živeli bi ko mali lordi.pa je budalo.To ga moram še tak prepričat. ti bi šla gor živet? U vidiš mene pa nikam ne bi spravo človek... Ja,takoj bi šla,brez da kaj razmišljam. ja vidiš kak smo različni.. imam full rada spremembe...ampak živet pa ne bi šla ven iz MB meni se je skoraj zmešalo, ko smo se iz Mb v Pesnico selili edino kar sem vedno imela željo je Hrvaška...verjetno bolj zaradi morja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:05:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Se je pa kolegica zdaj odločla, da gresta s fantom in 2 otrokoma (1 še ni rojen) živet v Avstralijo Že imata vse dogovorjeno, ampak traja nekje 2 leti, da porihtaš vse tak kot treba ma ja..če bi si vse znance zravn lahko peljala... Jaz jih kar nekaj poznam ki so šli...kolega je kupil bajto v Trbovljah....predlani...letos se seli nazaj v MB, kolegica se je oženla v London, nekje v sebi si želi nazaj v MB, kolega je bil oz živel v londonu, je spet tukaj..pa še par takih ja, to moraš bit človek za to...pa še...dostikrat se izkaže da drugje ni tak lepo kot je videt na zunaj...doma je najlepše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:05:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moj pa se zdaj domov vozi.Še ene 4 ure bo rabo.Upam,da ju3 ne bo delal. priden je Ja,v tem pogledu se strinjam s tabo,drugače pa je popolni idiot.Dela cele dneve za borih 600 eur,od njega nimam nič,niti otroci.Zdaj pa mu brat šiht ponuja v A,pa tele noče it.Ga res ne bi blo cel teden od pon-pet,samo plača pa je občutno večja.Pa še čez čas bi šli lahko vsi gor,jaz se za šiht ne bi rabla bat,primankuje trgovcev v A.Plača itak 2x večja kot tu,pa otroški še za eno plačo.Živeli bi ko mali lordi.pa je budalo.To ga moram še tak prepričat. ti bi šla gor živet? U vidiš mene pa nikam ne bi spravo človek... Ja,takoj bi šla,brez da kaj razmišljam. ja vidiš kak smo različni.. imam full rada spremembe...ampak živet pa ne bi šla ven iz MB meni se je skoraj zmešalo, ko smo se iz Mb v Pesnico selili edino kar sem vedno imela željo je Hrvaška...verjetno bolj zaradi morja Jaz bi se tudi samo na primorsko selila, če bi že šla ven iz MB.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:05:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 edino kar sem vedno imela željo je Hrvaška...verjetno bolj zaradi morja hmm.to pa ne..LJ še mogoče Avstralija me bi premamila samo zarad podnebja ...ampak en razlog napram ostalim ..neee
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:05:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zdaj? Kam ste pobegnile vse? Nikamor. Jaz sem tu pa čakam če bo kera kaj rekla. te pa sma že 2. Te se boma pa samo gledale. nea se glejta, rečita kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:06:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Se je pa kolegica zdaj odločla, da gresta s fantom in 2 otrokoma (1 še ni rojen) živet v Avstralijo Že imata vse dogovorjeno, ampak traja nekje 2 leti, da porihtaš vse tak kot treba ma ja..če bi si vse znance zravn lahko peljala... Jaz jih kar nekaj poznam ki so šli...kolega je kupil bajto v Trbovljah....predlani...letos se seli nazaj v MB, kolegica se je oženla v London, nekje v sebi si želi nazaj v MB, kolega je bil oz živel v londonu, je spet tukaj..pa še par takih ja, to moraš bit človek za to...pa še...dostikrat se izkaže da drugje ni tak lepo kot je videt na zunaj...doma je najlepše ma meni je tak mb zakon...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 7.3.2011 22:07:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi se tudi samo na primorsko selila, če bi že šla ven iz MB. čeprav razmišljam, da ko si 1x tam, pa spet razmišljaš mogoče drugače
|
|
|
Nosečnost.
пеперутка16
Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?