valek
|
Men se pa že rahlo trga. danes ponoči je mala zelo slabo spala. Po hranjenju, ko je bilo očitno, da noče več, saj me je gledala z odprtimi očmi, sem jo dala v posteljico in ni minila minutka, ko se je začela jokat in sesati pest, kot da je najbolj lačna na tem svetu. Jo pristavim nazaj in začne sesat kot utrgana. Par minutk nazaj pa ni hotela joške niti povohat. user posted image A to znajo že pri enem mesecu tako starše zezat al kaj? user posted image Zdajle mi je že smešno, ponoči mi pa ni blo. user posted image Pa da ne omenjam štale čez dan. Kadarkoli sem jo odložila na njen dnevni prostor, da bi imela malo proste roke in kaj naredila, je bil jok. Spala mi je samo eno uro čez cel dan, tako da je bila budna od 12h do 22h (minus tista urca). A je to normalno? Ker men se bo že rahlo strgalo. Da ne omenjam, da zeha in zapira oči, se prav vidi kako močno je zaspana, ko pa jo odložim v posteljico pa jok in oči kot sovica. Lahko govorim in ji prigovarjam, ampak ne zaleže, razen če jo vzamem ven. Potem je pa umirjena in očke se ji takoj spet zapirajo... Rahlo sumim na zagon rasti, ker prej je v redu spala in ni imela težav da je sama zaspala. če bo šlo tako naprej se mi bo zmešalo. Dobro, da je mami prišla na obisk, da sem imela 1,5h proste roke, da sem pomila posodo in nekaj pojedla. joj joj......sej si boga...enako je bilo pri meni nekaj dni nazaj še...totalen nered pri spanju...ampak zdaj je na srečo 3.noč spal...krči pa tudi pri našem malem delajo velik problem...včasih res nič ne pomaga....kaplice bio gaja pa še nism dala ,ko menda mora biti otrok vsaj 14 dni star...tak da še mormo 4 dni počakat... in seveda ima enake finte...zgleda da bo zaspal...pa ga položiš in jok, krči,...spet ne pomaga nič-...s tem da imam jaz še ta problem da me sedaj že 3 dni boli v križu,ko sm eno jutro napačen gib nardila in me je zasekalo tak,...da joj...in od takrat dalje hodim ko omika...zelo težko dvigam malega...mažem si z voltarenom..samo ne pomaga...upam da kmal popusti...kr se že res sama sebi smilim..
|