|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: med 1. ivf (uspešnim) in 2. ivf manj kot ... 2.3.2011 12:36:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se počutiš ok, bi jaz rekla, da ni prekmalu.
|
|
|
|
|
RE: med 1. ivf (uspešnim) in 2. ivf manj kot ... 2.3.2011 21:03:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so svetovali, da od poroda naj preteče vsaj eno leto ... Uspešen postopek želim
|
|
|
|
|
RE: med 1. ivf (uspešnim) in 2. ivf manj kot ... 3.3.2011 10:03:04
|
|
|
|
diana_25
|
Meni je sicer ginekolog odvsetoval, rekel je, da naj bi bilo med otrokoma VSAJ dve leti razlike, ker je maternica preobremenjena s pogostimi porodi, še zlasti, če gre za umetne zanostive... Jaz pa se pri tem vprašam, kaj pa tiste ženske, ko imajo razlike med otroci 1 leto?... Sicer imam že datum v lj, bom videla, kaj bodo tam rekli. Če bodo rekli ne, bo pač ne....
|
|
|
|
|
RE: med 1. ivf (uspešnim) in 2. ivf manj kot ... 3.3.2011 10:09:58
|
|
|
|
koala
|
Če ti misliš da boš nzmogla, vsaj mene je postopek totalno zdelal in si ne znam predstavljati kako bi zraven rihtala še malčka.
|
|
|
RE: med 1. ivf (uspešnim) in 2. ivf manj kot ... 9.3.2011 11:01:58
|
|
|
|
Taddy78
|
Meni je pri prvem ICSI rekel, da če bo uspešen, lahko čez 1.5let pridem po zamrznjenčka. Tako da očitno lako prej kot v 2.letih.
|
|
|
|
|
RE: med 1. ivf (uspešnim) in 2. ivf manj kot ... 9.3.2011 11:03:08
|
|
|
|
Taddy78
|
Uh kak sem pametna ...ko je otrok star 1.5let, lahko pridem po zamrznjenčka...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšne so vaše možnosti, da rodite dvojčka?Da bi natančno ugotovili, kateri geni povečujejo možnosti, da bo bodoča mati rodila dvojčka, so znanstveniki analizirali...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Spol vašega ginekologa?photomoški (
36%)

ženska (
64%)
Število vseh glasov: 471Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!