|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zobozdravnik za otroke - Lj.- Bežigrad, Č... 5.3.2011 23:12:31
|
|
|
|
ema82
|
jaz res toplo priporočam našo zobozdravnico v zd bežigrad dr.Tamara Feužer,sem šla res z velikim strahom s sinom k zobarju,ker je imel luknjico in sem vedela da bo vrtanje,pa sem doživela res lepo presenečenje,dr Feužer je celotno vrtanje in delanje plombice spremenila v malo pravljico in je naš mali res užival na stolu,še trznil ni pri vrtanju in je naslednjič komaj čakal da gre spet ko je imel kontrolo,res je super prijazna zobozdravnica!:)
|
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik za otroke - Lj.- Bežigrad, Č... 7.3.2011 18:29:01
|
|
|
|
Majchi
|
ema, hvala za info! Glih nekaj takega iščemo, ja! Ker vem, da bojo od prvega obiska odvisni vsi naslednji. Zaenkrat nima strahu, ker ji je do 3 let pripadala dr.Lidija Rahne iz ZD Šiška, ampak zdaj je pa konec.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Sončlna očala_Anja_Otrok mora imeti sončna očala!Da (
71%)

Ne (
29%)
Število vseh glasov: 191Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!