|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mamice študentke
13.3.2011 14:00:03   
Lunai
Zanima me, če so tukaj tudi mamice, ki imajo dvojčke in še vedno študirajo? Roke goruser posted image :) Ker sem sama v takšnem položaju, bi bila izredno vesela, če bi našla sogovornice oz. "sotrpinke", da si kaj koristnega zaupamo, povemo ipd.
Sama delam ravno diplomo, stara sem 24-let, čez mesec dni bom že 25:))) Četrt stoletja se nahitrco obrnilouser posted image . Vendar z diplomo se ne konča, imam plan in želje še naprej...kaj in kako ne bi razlagala, samo še vsaj 2 leti študija me čakata...Zato bi bilo izjemno koristno, če bi si zaupale, kako se učimo, kdaj...Kako na predavanja, če sploh...ali samo na vaje? Najbolj pa me zanima, kako vas na faksu tolerirajo, če ste mamice študentke, poleg tega pa imate dvojčke, cel kup dela in izgovorov, zakaj vas ni redno k pouku ipd...:)))) Jaz imam na temu faksu srečo, samo kako bo pa naprej pa lahko upam samo na najboljše!user posted image
Pa da še to povem, do nosečnosti sem se brigala samo zase, a čeprav je bilo tako, nisem uspela delat šole tako kot je treba...zamenjala sem 3 fakse, na tretjem ostala in ga sedaj končujem...Ampak neverjetno je, kako ti otroci dajo voljo do izobrazbe...Srečna sem, da jih mam, vsaj izšolala se bom tako, kot je treba...S tem, da se ne učim, ker se moram, ampak ker si želim...Res neverjetno...Pa žal mi je, da se nisem prej, ker sedaj že tako nimam nič časa,zanima in mika me pa čedalje več snovi iz mojega področja...Komaj čakam, da bodo malo večji, ko jih bom lahko brez slave vesti za par urc pustila kje pri sorodnikih, jaz se pa učila, izobraževala...user posted image
user posted image user posted image Punce, ko bi ve vedle, kako je meni čudno, da jaz kaj takega napišem...Če bi mi kdo rekel, da se bom tako spremenila, pred leti...Bi rekla, da je blaznež:) Samo sebe presenečam...Otroci delajo čudeže od staršev:))))!!!!! Poljubčki in pozdravčki vsem mamicam dvojčkov!!!!

_____________________________

MAMI ROCKS:)

with

Lucas 31.8.2010
and
Nai 31.8.2010
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mamice študentke
31.3.2011 9:45:16   
TinaC
Zdravo. Jaz sem bila mamica študentka. Rodila sem, ko sem bila stara 24 let. Fanta sta sedaj stara že tri leta in jaz pa sem lani diplomirala.

Kar se tiče študija, na predavanja in vaje nisem hodila, izjemoma sem hodila na eno predavanje z izrednimi (popoldne, ker je bilo zaradi varstva lažje, pa manj ur predavanj) za predmet, kjer je kar obvezno, da hodiš na predavanja, ker je bil ful težek in rabiš, da ti nekdo razloži snov. Kjer so bile obvezne vaje, sem kontaktirala profesorje in razložila situacijo in nihče ni kompliciral, namesto vaj sem morala naprimer napisat (obsežno) seminarsko nalogo, kar je lažje, kot pa hoditi na vaje, če imaš doma dva dojenčka in nimaš varstva. Učila sem se ponavadi takrat ko sta spala ali pa če jih je kdo drug čuval (npr. oči popoldne). Je pa res, da sta mi tudi tamaledva dala energijo za izdelavo faksa, čimprej ga narediš, več časa boš imela za otroke. Študij sem podaljšala za eno leto in se mi zdi, da če gledamo vse skupaj, smo bili kar pridni.

Upam, da sem ti malo pomagala. Želim ti čim bolj uspešen študij in čim več lepih trenutkov s svojimi malčki, saj čas neizprosno beži...

(odgovor članu Lunai)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?