Mala_princeska
|
Obdarovanje - dediju in babi je Miklavž podaril knjigici (mini) Najboljši dedek, Najboljša babi + mandarinice (da jim mal ego nafilamo -ja sem zlobna), no sedaj pa resno - hvaležna sem jima, da otroke kdaj pa kdaj čuvata, pa da vidita da ne mislimo nič slabega o njima. Ker z besedami me najbrž ne bi resno jemala. Drugih daril ne bova kupovala za novo leto, ker imajo vsi vsega dovolj, žal stikov s svojim očetom nimam, z mojo mami občasno, sam se zadnja leta res nimamo navade obdarovat. Eno malenkost od uporabne kozmetike dobi brat od mojega in nečakinje(šamponček+kakšna sladkarijica), pa kolegica eno malenkost - no to bodo bolj božična oz. novoletna darila. Ma pa oče rojstni dan konc decembra, lani sem mu poslala slikici od punc v čestitki, letos pa razmišljam da bi mu poslala v okvirčku odtis njunih rokic. Me pa moti, zelo zbode dejstvo da se ne spomni na njun RD, ne mami, ne ati -od njiju nobena ne dobi nič, še lepe besede ne...... Boli me to, da nimamo stikov zaradi vseh takih in drugačnih familijarnih zdrah, zamer,.... A tako je življenje, ki gre naprej. Sedaj v tem decemberskem vzdušju razmišljam o otroštvu, preteklosti,.....in na žalost se ne spomnim trenutka, kdaj bi mi mama ali oče prebrala kako pravljico, povedala kakšno zgodbico. Aja razmišljam kaj bi mojemu dragemu podarila, pa se mi ideje čist miksajo bom pa videla koliko bo ostalo v denarnici Manna - super da Manca že hodi v vrtec. Boš videla, bo za vse lažje.
|