Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jaz si pa po pravici povedano niti ne predstavljam da bi bila kako drugače kot na hrbtu ... če tisto ko sem se morala neki časa obračat z boka na bok itd. mi je bilo čist odveč
Veliko je spet odvisno od porodnišnice in osebja, pa tudi, kako natančno osebju že pred porodom pojasniš svoje želje (zahteve!). Meni so v Celju v zadnji fazi poroda bolj visoko dvignili naslonjalo postelje, tisti del pri zadnjici pa spustili dol, tako da sem skoraj sedela - ta mala je praktično padla ven. Mi je bilo ful vredu, o tej varianti - bolj sedeč porod - pa sem se že ob prihodu v porodno sobo pogovarjala z babico. Od začetka sem se še sprehajala okrog po sobi, ko se je začelo zares, sem pa raje na postelji menjavala položaje z boka na bok, pa mal sedela, mal ležala. Je pa res, da je od "namestitve" v porodni (odprta 3 cm, samo moji popadki, brez vsakršnih pomagal), do rojstva otroka minila le 1 ura 40 minut. To je bil prvi porod.