|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Normandija in Bretanija 18.4.2011 11:20:09
|
|
|
|
Lunanai*
|
Mi smo bili ene 5 let nazaj, sicer brez otrok, ampak izkusnje so v vsakem primeru dobre. Kampirali smo v st. maloju, Bayeuxu in Honfleurju, potem pa se Blois ob Loari in Pariz. Vsi kampi so bili takrat zelo ugodni do 20 evrov (Pariz) za sotor, avto in dve osebi. V vseh, tudi majhnih kampih je otrosko igrisce in vecinoma zjutraj pripeljejo svez kruh - bagete :). Ni pa kampov zlo velik, mi smo bili po moje v tistih, ki so nasteti V lonelyju. Mi smo bili sredi julija, pa je bilo kar hladno, zjutraj okrog 10 stopinj, tako da vzemite tople spalke. Sicer je pa tam krasno, ful lepo.
|
|
|
|
|
|
RE: Normandija in Bretanija 13.5.2011 22:28:01
|
|
|
|
sončnica14
|
Bila pred tudi že kar nekaj leti. Vsi kampi so mi ostali v zelo dobrem spominu - zelo lepi in urejeni, cene so se mi takrat zdele OK (po tem, ko sva prišla iz Pariza, kjer so bile cene v kampu dvojne, kamp pa najlabši. Normandija me je čisto navdušila, tudi Bretanija je v redu. Spala sva v Honfleurju, Bayeuxu, v bližini Mint Saint Michela, v Bretaniji se pa ne spomnim točno, kje sva spala. Honfleur je tak malo bolj monden, polno lokalčkov, restavracij, simpatičen. V Caenu sva si ogledala muzej Memorial, kjer sva preživela 4 ure, ki so minile kot bi mignil. Potem sva si ogledala znamenitosti iz vojne - Omaha beach in D-day , muzej v Arromanchu, veliko ameriško pokopališče na Omaha beach, nemško pokopališče, ostanke nemših baterij v Longus-sur-Mer, padalski muzej v St. Mere Englise. Potem seveda Mont Saint Michel, v Bretaniji St. Malo in Dinan, Brest (Oceanoopolis- takrat je bilo vse tu v Francoščini in ker nisva kaj dosti razumela, sva bila nad tem Oceanoopolisom kar razočarana). Šla sva tudi na najbolj zahodno točko Evrope - Pointe du Raz ter v Quimper in Corcarneau ter pogledat kamne v Carnac. Potem pa sva zapustila Bretanijo in se obrnila v smeri proti dolini Loare. ...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Spanje alergikovPaštetkaZanima me kako so spali otroci, dojenčki (po 3. mesecu), ki imajo potrjeno alergijo na hrano.
Seveda bom vesela vsakega komentarja, glede spanja in alergije, sploh, če se je stanje po uvedbi diete izboljšalo. Ni prespal noči do 2. leta (zbuja se več kot 3xna noč) (
33%)

Večinoma spi celo noč (
40%)

Zbuja se 2-3x/noč (
28%)
Število vseh glasov: 134Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!