|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2011
20.5.2011 16:10:47   
Gulia
Lep dan punce user posted image

Midva z mojim user posted image pa sva ravno par dni nazaj dobila rezultate iz spermiograma, vse ok, v mejah normale (moj je imel pregled 2x), sicer je dr. Reš rekel da rezultati niso ravno odlični, ampak s takim rezultatom bi že morala biti user posted image . Sem se naročila na pregled k G, ki sem ga imela včeraj. Sedaj pa nevem, mogoče jaz česa ne razumem, ali pa sem že preobčutljiva glede tega ampak glede na to da je videla rezultate iz spermiograma, ki so OK, to pomeni da najbrž z mano ni nekaj ok - no, njene besede so bile da bi bilo dobro če se nekje jeseni, oglasim na 3D UZ, ki bo plačljiv čeprav bi mi že pripadal glede na to da je to najin 19 krog in je minilo že 1 leto in pol odkar delava na user posted image ????! No, od včeraj popoldan kličem naokrog da zamenjam G, res se mi ne zdi prav, da še tisto kar mi pripada moram plačati in da povrhu vsega po njenem mnenju lahko čakamo do jeseni pa se bova takrat naprej menile kako in kaj user posted image , obup!! Sem se vam kar malo morala potožiti, me res razjezijo take stvari ko nekomu ni mar, ti pa iz meseca v mesec upaš, da bo pa ta mesec mogoče prinesel user posted image user posted image .

Kakšno čudno vreme je danes, vmes se je v 10 minutah pooblačilo, ulil se je dež, 5 min zatem pa je spet sijalo sonce user posted image no, sedaj pa je začelo grmeti in prihaja nova pošiljka - jooj user posted image .

Držim pesti, da bodo rezultati vaših user posted image in vas odlični (za vse katere imate v prihodnje kakšne preglede), user posted image uspešno - da bodo user posted image našli svoj cilj in pozitivne teste naslednji mesec, da se bomo februarja gnetle po porodnišnicah user posted image !
Ne bomo obupale, vsak mesec je nov začetek in HB za tale forum, in take odlične soborke kot ste ve  user posted image user posted image !! Čeprav ne pišem tako redno, pa vas redno spremljam, upam z vami, držim pesti za vsako od nas da bomo čimprej pod srčkom nosile user posted image !

Lep preostanek dneva punce, in čim bolj sončen ter lepo preživet vikend vam želim user posted image user posted image




(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: II pričakujemo junija 2011
21.5.2011 10:30:39   
Katte
Gulia, super za spermiogram od tvojega dragega.Tvoja G je pa res katastrofa. Upam, da hitro najdeš novo (novega). Sicer sem pa tudi jaz mislila, da gre to kaj hitreje. Midva sva ravno tako dobila rezultate spermiograma ta teden, bili so odlični. Potem je pa dr. rekel, da bom jaz še kako leto, leto in pol pri moji G, ki bo naredila vse, kar se da, preden me bodo poslali naprej. No, po mojem te vseeno pošljejo v postopek, če ugotovijo npr., da imaš zamašene jajcevode in ni možnosti za naravno zanositev. Kakorkoli, jaz še vedno upam na naravno zanositev in planiram obisk G šele avgusta, ko sem itak naročena. Mogoče bom pa res šla na pregled že kot user posted image user posted image .


_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Gulia)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: II pričakujemo junija 2011
21.5.2011 18:06:40   
Gulia
Katte, se čisto strinjam in kakšne stvari trajajo že tako dolgo, preden se vse skupaj odvije, potem se pa najde še kakšna G ki ima občutek, ali pa ga mogoče ne pozna - kako je čakati vsak mesec na user posted image in niti je ne prosim da me razume, ampak pregleda user posted image ahja, škoda besed. Glede na to da z mano nekaj ni OK, se mi zdi dobro da bi se mogoče malo poglobila, ampak upam da do takrat uspem zamenjati G samo kaj ko so takšne čakalne dobe, da ti kar slabo pride user posted image  user posted image !!

dobro da lahko tukaj potarnamo nad problemi in izkušnjami, ker če bi vse tole razlagala mojemu, bi verjetno prvi stavek še ujel - za drugega sem sigurna da ne več user posted image moški pač.

Katte - vse držimo pesti da bosta takrat že gledala vajinega user posted image !! user posted image   sporočaj situacijo user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: II pričakujemo junija 2011
22.5.2011 16:07:30   
Shilou
Pozdravljene punce. Čestitke vsem nosečkam. Ostale pa vstrajajte, saj se splača.

Witch moja skupaj sva tak dolgo čakali na user posted image user posted image . Zdaj pa že res čas, da se tudi tebi prikaže.

Jaz sem vstrajala in dočakala. Nosečnost zaenkrat poteka brez težav in smo že čez polovico. Pričakujemo pa user posted image . Skoraj 3 tedne že čutim žgečkanje oz. zdaj so že brcike... fenomenalen občutekuser posted image .

Punce navijam za vas, da vam uspe, pa čim manj se obremenjujte!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gulia)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: II pričakujemo junija 2011
23.5.2011 7:47:12   
Jada82
Punce, jaz junija ostajam samo vaša navijačica, namreč imam tako dolge cikle, da bom junija spustila user posted image  Zdaj še čakam user posted image , pa upam, da pride čim prej, da se bomo potem julija pa res veselili user posted image user posted image user posted image

Naj bo pa za veliiiiko vas junij krasen mesec, ko ugledate user posted image /user posted image !!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: II pričakujemo junija 2011
23.5.2011 16:42:16   
SILVA
benji jaz sem imela operativno laparo in histero.
Do tega pa je prišlo takole : po dobrih 5 letih sem končno zanosila ampak na žalost spontano splavila.
Takrat so mi tudi odkrili endometriom na desenem jajčniku. Potem se je začelo zelo hitro odvijat.
Moj ginekolog mi je dal napotnico za operacijo, potem sem se morala prva naročit na UZ. Uz sem imela pri Bokalovi, ki me je kasneje tudi operirala.
Na UZ sva se tudi malo pogovorili in glede na to, da sem imela še spontani splav in ker že imam enega otroka, ki je imel v nosečnosti zastoj v rasti je posumila tudi na pregrado.
In tako me je potem na operaciji čisto poštimala, odstranila pregrado, endometriom in nekaj zarastlin ter prepucala jajcevode - cela generalkauser posted image
Ker sem imela sprejem na petek, sem preglede opravila v petek  ( ginekološki pregled, še en UZ, kri, tlak , ekg, pogovor z anesteziologom,...), za domov dobila odvajala in navodila za nedeljo. V nedeljo sem se doma pucalauser posted image , v ponedeljek pa takoj zjutraj nazaj na ginkološko.....operirana sem bila druga....okrevanje super......osebje je krasno.....
Tako, da se nimaš česa bat, vse ti lepo obrazložijo in te tudi potolažijouser posted image
Če te še kaj zanima, sem na voljouser posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: II pričakujemo junija 2011
23.5.2011 20:25:55   
benji
Hvala SILVA. Ja kot pišeš, to pa je bila generalka user posted image
Jaz naj bi sicer imela neko mini pregrado, eni jo vidijo, drugi ne user posted image . Sem bila par let nazaj pri dr. Požlep in je rekla da ni za odstranitev ??
No če nama v prihodnjih mesecih ne uspe, me najverjetneje čaka laparo , pa bodo že videli ali je ali ni ta presneta pregrada tam notri user posted image .  Upam pa, da ni še kaj drugega. Čeprav imam redne M, jo včasih prvi dan spremljajo prav grozne bolečine,.. upam da ne gre za kako endometriozo. Od vsega skupaj bom staknila še kakšno psihozo, tolk se obremenjujem.
Drugače pa naj bi imela poseg v Postojni. Nimam prav dobrega občutka glede na HSG. Cela drama,jim ni uspelo naredit pregleda, zato pa naj bi prehodnost preverili med laparo.. Potem me pa še pomiri dr. , da laparo pa ni nič posebnega, "itak boste pod narkozo, in ne boste nič čutila". Sem brala med vrsticami,..."ne boš nič čutila kako se jaz rovarim po tebi" BRRR, si moram to idejo izbiti iz glave.

Bi pa res imela še par vprašanj user posted image . Koliko časa po posegu sta se lahko lotila user posted image in koliko bolniške si potrebovala (to mislim glede službe, ne user posted imageuser posted image .


(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: II pričakujemo junija 2011
24.5.2011 10:42:29   
Katte
No, pa sem tudi jaz pri vas, ko ste tako fajn punce. Gremo z optimizmom v 13. krog, user posted image  NE pričakujem 21.6.

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: II pričakujemo junija 2011
24.5.2011 10:45:17   
Katte
user posted image
 
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pričakujemo:
 
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
 
3.6.
vesper (1. krog IUI)
 
4.6.
pikicaa25 (11. krog)
*Zvončica* (x. krog)
 
6.6.
zimčica (1. krog)
 
9.6.
Gulia (x. krog)
spelca82 (3. krog po HSG in LPSC)

13.6.
benji (13. krog)
alfi (12. krog)
romare (3. krog)
 
14.6.
CariSSa10 (4. krog)
SILVA (2. krog po laparo)
 
16.6.
anonimna AR (x. krog)
cina (39. krog)
 
21.6.
Katte (13. krog)
 
x.6.
Arual (44. krog)
witch (19. krog)
mladika (4. krog po laparo)
 
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
 
Skupaj nas je: 17
 
Nosečk:
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
 
Navijačice:
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura


_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: II pričakujemo junija 2011
24.5.2011 15:56:15   
SILVA
Bolniško sem imela 10 dni in kar paše počivanje.Odvisno tudi kaj ti delajo pri operaciji.
user posted image sva lahko začela takoj, ko sem se počutila v redu, edino prvi mesec sva morala pazit, da se ni prijelouser posted image

Aja, pa pred operacijo sem morala en mesec jemat kontracepcijo, zato , da je bila sluznica tanka in se je pregrada bolje videla.
Zdaj pa imam 1.6 pregled po operaciji, potem pa bomo videli kako naprej.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: II pričakujemo junija 2011
24.5.2011 23:19:44   
witch
ooo Shilou user posted image sem vesela da si se oglasila. user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in kar ne morem verjeti da si že čez polovico user posted image hitro gre čas... Držim pesti, da bo v tej drugi polovici vse super user posted image
Drugače pa ja, je čas, da bo počasi tudi pri meni kakšen plusek. Midva pridno vadiva in upava.

Jaz sem ta mesec spet neka lena.Ni mi nič kaj preveč do user posted image Upam, da me do O prime. Hvala bogu pa se bliža junij in posveti v neplodnostni. Spet se bo začelo nekaj prmikati user posted image
Glede na to kaj berem sem ful vesela da imam tako G. Čeprav me je skoraj kap ko mi je napisla napotnico. Gulia midva sva zdaj tudi leto in pol od začetka. Sem točno po enem letu šla do G ji rekla kako je. Dobila napotnico za spermiogram. Ta ni bil preveč dober in je dala takoj napotnico. Sva se že konec januarja naročila. Tak da imava že posvete in prglede v neplodnostni. Ker tam se pa res načakaš. TI pa daj menjaj G. Ker čakaš lahko tudi naročena na kakšne preglede, postopke. Ker itak na vsako stvar čakaš v nedogled.


_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: II pričakujemo junija 2011
25.5.2011 8:47:13   
benji
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

Aja, pa pred operacijo sem morala en mesec jemat kontracepcijo, zato , da je bila sluznica tanka in se je pregrada bolje videla.


SILVA, hvala za info. Ampak zdaj mi pa ni nič jasno, glede kontracepcije pred laparo. Nazadnje ko sem bila na pregledu, mi je G rekla, da naj pridem proti koncu ciklusa, ko je sluznica odebeljena in se bo bolje videlo ali pregrada je in kolikšna ali je ni user posted image  user posted image . UZ mi je delala na začetku ciklusa in menda je sluznica tako tanka da je vse "skupaj zlepljeno" in se ne vidi,...tako je rekla.
Mogoče pa je pri posegu drugače in mora biti tanka??

witch, lepo te je brati , sploh pa ko vidim da se pri vama premikajo zadeve user posted image user posted image .

Katte, tudi midva zdaj upava, da nama uspe še predenj bo treba na nadaljne preglede. Sva zadevo vzela skrajno resno user posted image  user posted image  in že delava diplomsko iz O testov in bazalne. Včeraj sem imala pozitiven O test 8se pravi da bo O čez 12 - 48 ur), danes pa se je temp. dvignila za 0.2, še vedno me pa ščipa po jajčniku. Kaj naj bi to pomenilo, je O že bila ali še bo user posted image  user posted image .
V bistvu je to vse skupaj (O testi in bazalna) tako nezanesljivo, ampak potem si vsaj ne bova očitala, da nisva poskusila.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: II pričakujemo junija 2011
25.5.2011 9:09:14   
Katte
Super za O, benji user posted image  user posted image  user posted image .
Znaki O so pa lahko pred, med ali po O ali pa jih sploh ni pri nekaterih. Tako da se niti ne sprašuj, samo pridno user posted image  user posted image .
O testi so precej bolj zanesljivi kot BBT, če seveda nimaš dolgotrajno povišanega LH ali kakega drugega podobnega hormona. BBT ti itak pokaže O šele takrat, ko je že bila, če se ne motim. Poleg tega pa lahko okolje, stres, bolezen, itd. vpliva na bazalno temperaturo. Je pa dobra metoda za bolje spoznati, kako deluje tvoje telo. Jaz si grem te dni spet kupit O teste, bom ostala kar pr DM-ovih. Imam pa še čas, je šele 2. dan user posted image .

< Sporočilo je popravil Katte -- 25.5.2011 9:18:31 >


_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: II pričakujemo junija 2011
25.5.2011 9:30:09   
benji
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

BBT ti itak pokaže O šele takrat, ko je že bila, če se ne motim. Poleg tega pa lahko okolje, stres, bolezen, itd. vpliva na bazalno temperaturo.


Raj ne začnem o stresu user posted image  user posted image . Veš iamvm namreč še en problem. Glede na to da spermiogram na prvi pogled ni bil ravno blesteč (moja strokovna ocena user posted image ), podrobnega izvida pa še nisva dobila, sem zdaj v dilemi, glede na to da je čas O, ali naj kar vsak dan user posted image , ali je bolje na dva dni, pa da se nabere malo več plavalčkov... kaj pa vem kaj je bolje user posted image

< Sporočilo je popravil benji -- 25.5.2011 9:31:47 >

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: II pričakujemo junija 2011
25.5.2011 9:33:25   
Katte
Ja, vem, kaj misliš. Pri nama je bil sicer spermiogram v redu, ampak sem tudi tako razmišljala, ko še nisva vedela. Mogoče bi bilo najbolje na dva dni. Preveč tudi ni dobro čakati.

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: II pričakujemo junija 2011
25.5.2011 9:37:18   
benji
Jaz sem bolj za "znanstveni" pristop in gledam na to tako kot ti, mogoče je bolje na 2 dni.
Moj dragi pa navija za to, da gremo v akcijo kar vsak dan - seveda user posted image  user posted image , bi se verjetno kar malo zamislila nad seboj, če bi hotel samo enkrat na teden npr. user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: II pričakujemo junija 2011
25.5.2011 10:03:05   
Katte
Mogoče pa ni dobro, da imava vse naštudirano in zato psiha ven seka user posted image . Moj mi ves čas to naklada, pa še zdaj ima dokazilo, da ni pri njem problem user posted image .
No, super, da je za akcijo kar vsak dan user posted image , slabše bi bilo, če bi bilo obratno.

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: II pričakujemo junija 2011
25.5.2011 10:23:03   
benji
Ah, kaj pa vem, sva nekaj časa bolj naključno user posted image . Pa na začetku res neobremenjeno, pa ni bilo nič. Potem sva malo bolj načrtno,..pa nič.
Saj vem da psiha vpliva, ampak v bistvu, s tem ko malo bolj komplicirava sem ful manj obremenjena z rezultatom, ker imam občutek, da zdaj pa res dajeva vse od sebe (vitaminčki, manj cigaret, loviva pravi čas...) tako da tudi če ne uspe si nimava kaj očitat.  
Nama je pač namenjena drugačna pot do bebija.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: II pričakujemo junija 2011
26.5.2011 11:02:41   
missmoon
Živjo punce,

Se selim na junijski seznamček. Tečka user posted image  je prišla točna kot urca.

Ne pričakujem tečke user posted image  23.6. ( 2. krog )

Upam, da bo junij bolj prijazen in bomo zagledale čim več user posted image .

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: II pričakujemo junija 2011
26.5.2011 11:13:11   
Katte
user posted image
 
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pričakujemo:
 
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
 
3.6.
vesper (1. krog IUI)
 
4.6.
pikicaa25 (11. krog)
*Zvončica* (x. krog)
 
6.6.
zimčica (1. krog)
 
9.6.
Gulia (x. krog)
spelca82 (3. krog po HSG in LPSC)

13.6.
benji (13. krog)
alfi (12. krog)
romare (3. krog)
 
14.6.
CariSSa10 (4. krog)
SILVA (2. krog po laparo)
 
16.6.
anonimna AR (x. krog)
cina (39. krog)
 
21.6.
Katte (13. krog)
 
23.6.
missmoon (2. krog)
 
x.6.
Arual (44. krog)
witch (19. krog)
mladika (4. krog po laparo)
 
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
 
Skupaj nas je: 18
 
Nosečk:
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
 
Navijačice:
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura


_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: II pričakujemo junija 2011
26.5.2011 15:06:31   
CariSSa10
helou punce! da se spet malo javim. mi2 pridno user posted image .. včerajmeje nekaj špikalo v levem jajčniku, med slončkanjem pa v nekih pozah taaak bolelo, torej mislim da je to znak za O? super. te mam ta mesec malo več upanja ko prejšni, ker sma bol pridna...user posted image

upam da nam zdaj v juniju čimvečim uspe, da bo bol rozasti kot je biu maj. držim pesti za vseeee punce user posted image user posted image user posted image

kaj sem še misla povedat... smo se v službi pogovarjale da so nam na faxu v enem predavanju govorili, da tiste ženske, ki niso imele veliko spolnih partnerjev oz da so imele samo enega težje zanosijo, ker se telo 'navadi' na eno in ta isto spermo... pol pa je še ena rekla da so ji v amb za neplodnost svetovali da naj 3 mesece 'pazita' potem pa spet delata na bebiju, da s tem kao telo okol preneseš in so semenčeca spet nekaj 'novega'... heheh smo se smejale.. kr zato je blo v starih časih da z možem ni mogla met otroka, ko pa je skočla čez plot, pa se je poštarjev takoj primo user posted image
no lep sončni dan še naprej vsem user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: II pričakujemo junija 2011
26.5.2011 15:21:07   
cina
Hehe, to me je pa zdaj lepo nasmejalo. user posted image Hvala za informacije,
mogoče pa res probava še to alternativo s pavzo...
Čeprav srčno upam, da bo user posted image user posted image v kratkem.

Držim pesti za vse nas!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: II pričakujemo junija 2011
26.5.2011 16:46:21   
Gulia
witch, dobro se nas spomnim vseh starih bork user posted image čeprav je pa res, da upanje ne sme umreti in pač je tako, da nekatere materinstvo izkusijo prej, nekatere bomo pa kasneje user posted image ampak ko bomo v roke dobile majhno štručko, nam ne bo žal niti dneva ko smo na njo čakale!! user posted image user posted image
In dobro da meseci kar bežijo user posted image , jaz si vsakič po user posted image zamislim kako dolgo bo spet trajalo da mine mesec, ampak res kar trene mimo. Čeprav počasi že smetimo tole temo, to je tudi res, in zasedamo mesta novinkam user posted image spokat se bo treba punce user posted image bi še najrajši videla da se kar skupaj selimo na drugo temo ker ste super klepetalke user posted image !!

Upam da smo bile ta mesec kaj bolj pridne in da prilulamo čimveč user posted image !!!

Lep sončen dan user posted image

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: II pričakujemo junija 2011
26.5.2011 16:52:19   
Gulia
carissa10 si nas pa prav nasmejala zdaj user posted image bi najrajši prelisičila telo, samo kaj ko še sebe ne morem, kaj šele telo user posted image !! Včasih si probam dati kakšen kasnejši datum, da ne čakam že cel teden prej na dan D, pa ne rata ker grem vmes stokrat računat kdaj ne bi smela priti user posted image in kdaj imam O če je ciklus dolg 30 dni, kdaj če je 31 dni, 32 ... itd user posted image obupna sem, vem! zato če se le da, izračunam samo enkrat in kaj kmalu pozabim potem pa nisem več sigurna kdaj imam O in niti ne čakam tako na ta dan D user posted image , me malo zmede, ker imam bolj slab spomin user posted image .

Včasih si mislim da bi po vsemu kar preberem, najdem ali poiščem po internetu, že prav lahko postala kakšen strokonjak user posted image

(odgovor članu Gulia)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: II pričakujemo junija 2011
27.5.2011 9:11:23   
LittleSun
Pozdravljene punce, še jaz se pofočkam tukaj. user posted image pričakujemo 25.6. je pa to je 4 krog. 

(odgovor članu Gulia)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?