Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
vendar je ni.Tudi ta izcedek je danes čudežno izginil.Sedaj pa ne vem kaj bi to pomenilo,saj sem danes delala test
.Prosim za vaše mnenje. Hvala v naprej 
! Mislim nate!
res držim pesti zate. Naredi še jutri en test, saj veš da včasih prvi ne pokaže. Probaj, poznam tri primere kjer je komaj 3 test potrdil
.Nisem mogla odklopiti.Mi je zelo hudo in ko sem sama doma sam še jokam,ker ne morem dojeti,da se to dogaja meni.Nikakor ne morem odklopiti,tudi v službi pomislim na otroka,ko vidim mlade mamice z vozički.Resnično si ne upam delati testa,saj se bojim ponovnega razočaranja.Dobro da imam vas tukaj da si olajšam dušo.Bom počakala še ta teden,da vidim če se bo kaj spremenilo.Bom pa delala test konec tedna,upam da bom zbrala dovolj moči.Najraje bi odšla za nekaj dni na bolniško,ker sem v službi tudi pod stresom,in mogoče tudi to vpliva name.
.Test bom delala v soboto,ko bo moj doma,pa tudi bom počakala in upam da bo tokrat test
.