Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Čas ovulacije in slabosti? 17.8.2005 19:52:05
|
|
|
|
biba77
|
Draga Mojca, moje laicno mnenje je, da slabosti v casu O niso povezane z nosecnostjo. Mozno, da nate vpliva vreme, da si slabokrvna, da imas nizek pritisk, da ti hormoncki nagajajo, ali da deluje psiha. Mogoce vec stvari, mogoce nobena od teh. Ce so tvoje M res bile M, potem nimas kaj. Ce pa v to nisi prepricana, pa ponovi test. Zelim ti cimprejsnji :roza:! :miska:
|
|
|
|
Čas ovulacije in slabosti? 17.8.2005 20:09:11
|
|
|
|
Sulfinija
|
Po moje je krivp tole čudno vreme,ups zadnjič sem imela zelo nizek pritisk,si ga kar grem zmerit.Ali pa zlomka razhaja kaka viroza. Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Čas ovulacije in slabosti? 17.8.2005 20:16:05
|
|
|
|
lenika
|
Mojca, tudi jaz imam že dva dni čisto podobne simptome in sem tudi v času ovulacije.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšne so vaše možnosti, da rodite dvojčka?Da bi natančno ugotovili, kateri geni povečujejo možnosti, da bo bodoča mati rodila dvojčka, so znanstveniki analizirali...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Nosečnost.
пеперутка16
Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?