|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prepoved nošenja majic brez rokavov v OŠ
26.5.2011 22:19:23   
bskrle
Otroke imam v katolišekm vrtcu in več kot 5x so vzgojitzeljice povedale ,da morajo otroci imeti kr. rokave zaradi zaščite pred soncem in ne zaradi vere. Smo se ful smejal.

_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Prepoved nošenja majic brez rokavov v OŠ
28.5.2011 8:58:03   
krtek 1
IZVIRNO SPOROČILO: diva 4

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

, ker sploh še ni tako vroče.



Ne vem kako je pri vas, ampak pri nas je že kar vroče in otroka že cel teden tekata bosa po dvorišču in v majici brez rokavov oz. sine kar brez majice.






Pretiravaš!Zemlja je še hladna in vlažna,sonce pa sedaj najbolj nevarno!

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Prepoved nošenja majic brez rokavov v OŠ
28.5.2011 17:23:12   
diva 4
Zakaj pretiravam? Kakšna vlažna zemlja? Pri nas smo komaj čakali ,na današnji dež tako je vse suho. Ne razumem ,zakaj ne bi hodili bosi pri temperaturi nad 24stopinj.Saj v končni fazi tudi pozimi nista imela več kot 5x štrample oblečene.
Pa tudi kreme z uv filtrom poznamo in uporabljamo. 

< Sporočilo je popravil diva 4 -- 28.5.2011 17:24:40 >

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Prepoved nošenja majic brez rokavov v OŠ
29.5.2011 12:03:38   
Rubin.
Jaz menim, da pravilo ni toliko napačno, kot podajanje le tega. Prepovedano! To zveni kot v kakšnem mračnem veku. In ponavadi, kar je prepovedano je še bolj zanimivo in včasih kar kliče h kršenju, sploh pri najstnikih. Veliko bolje bi bilo, če bi organizirali sestanek s starši, izpostavili problematiko in jo skupaj rešili.
Jaz upam, da v šolah/razredih ni tako vroče, da se ne bi zdražalo v kratkih rokavih in bi zaradi vročine morali otroci nositi majce brez rokavov. Za odzunaj pa je definitvno boljši kratek rokav, kot maja brez rokavov, če imamo v mislih sonce.
Ne vem, mogoče sem res staromodna, ampak se strinjam z dekleti, da je šola javna ustanova in temu primerno naj bo otrok tudi oblečen.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 29.5.2011 12:09:54 >

(odgovor članu Dolcenera)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Prepoved nošenja majic brez rokavov v OŠ
30.5.2011 8:20:11   
diva 4
mene osebno ne motijo majčke na naramnice.Zamislit bi se bilo treba nad hlačami z nizkim pasom , ko pri sedenju gleda pol riti ven ,spodaj pa imajo še tangice .

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Prepoved nošenja majic brez rokavov v OŠ
18.6.2011 9:53:22   
Poka
Meni je to čudno... Mogoče so prepovedali starejšim, ki se včasih res čudno oblečejo - prav neokusno, sploh nekatere, ki niso najbolj suhe. Če si spodobno oblečen, pa ne vem v lem je fora... se mi pa smilijo kake tamale, ki se same ne znajo oblečt in jim starši ne pripravijo stari in potem pozno jeseni še kar v teh istih majicah hodijo in sem enkrat mislila, da bo ena zmrznila... Če ne bi bilo na koncu opb bi verjetno klicala starše - ampak če že omenim, je pa mnogo staršev tako neodgovornih do svojih otrok, ki so potem čisto razštelani, da bi jih lahko vsaj trideset dnevno...

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Prepoved nošenja majic brez rokavov v OŠ
18.6.2011 10:33:04   
shewolf
Resnici na ljubo, otroci hodijo v šolo pomankljivo oblečeni, da ne govorim o make- upu.. Sploh punce v poletnih dneh. Verjamem, da tiste mini majčke z naramnicami, ki jih nosijo med poukom, hitro kam zdrsnejo in potem je en kup neprimernih pripomb. Tako da, ja, moral bi obstajat nek "kodeks" oblačenja v mejah normale. 

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Prepoved nošenja majic brez rokavov v OŠ
6.7.2011 17:21:33   
andea
Enkrat sem opazovala deklice, ki so obiskovale 3. razred OŠ, in ena od deklet je svojim trem sošolkam diktirala, kako morajo biti drugi dan oblečene. Naslednje jutro so se vse 4. pred začetkom pouka v šoli preoblekle. Če katera ni imela take majice ali krila, ji je pa prinesla druga.
Sama sem bila čisto paf, sploh nisem mogla vrjet.

(odgovor članu shewolf)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?