Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
moji ciklusi so bili vedno na 28 dni in posledično ovulacija nekje 14 dan cikla. ta mesec sem imela klomifen od 3-7 dne cikla no 13 dan sem delala ovulacijski test je bil- isto 14 dan. potem 15,16,17 dan sta bile 2 črtice ampak druga je bila bol švoh obarvana...to naj bi pomenilo da ni prišlo do ovulacije. danes 18 dan cikla še nisem delala testa ampak me pa bradavice tako pečejo da jih tud pogledat ne smem
a mi lahko kdo pove kaj se dogaja. a je možno da je bila o pred 14 dnem cikla? a je možno da se je kaj prijelo glede na to da sem slišala da so lahko o testi pozitivni na nosečnoat?
ali
na 2 dni upajmo da nam rata.
. Moji menstrualni cikli so kar nekaj. Če ne jem kontracepcijskih ali dabrostona, menstruacije sploh nimam. G mi je sedaj predpisala samo DABROSTON, saj se trudiva zanositi. Sedaj pa vprašanje. Je možno, da sem noseča, četudi sem imela eno čudno menstrucijo? Naredila sem test in bil je negativen. Moj trebuh je napet in večji, skoz mi je nekaj slabo.....ob tem, da sem v času menstrucije imela menstruacijo, ampak tako čudno.. čisto malo, skoraj nič. Grem kar sama sebi na živce, kot, da bi si nekaj domišljala... Je katera dala kaj takšnega skozi?? Prosim, odpišite. Vam bom zares hvaležna. lp, Tinka
, ki je obvezno ful zaostajala. Nikol nisem vedla pri čem sem, glede na to da sva se trudila zanosit. Ko pa je bilo to to, pa ni bilo več nobene krvavitve. Samo zamujala je še
.
moji ciklusi so bili vedno na 28 dni in posledično ovulacija nekje 14 dan cikla. ta mesec sem imela klomifen od 3-7 dne cikla no 13 dan sem delala ovulacijski test je bil- isto 14 dan. potem 15,16,17 dan sta bile 2 črtice ampak druga je bila bol švoh obarvana...to naj bi pomenilo da ni prišlo do ovulacije. danes 18 dan cikla še nisem delala testa ampak me pa bradavice tako pečejo da jih tud pogledat ne smem
a mi lahko kdo pove kaj se dogaja. a je možno da je bila o pred 14 dnem cikla? a je možno da se je kaj prijelo glede na to da sem slišala da so lahko o testi pozitivni na nosečnoat?