|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Superfit ali ciciban
22.6.2011 11:34:26   
nananaja
Če mene vprašaš, kakšne copate naj ima otrok, pravim, da čip praj balerinke (eni bi rekli šolske copatke), ker so poceni, imajo gumijast nedrseč podplat, pa lepo ostanejo na nogah, samo težko je dobiti številko 20 oziroma je ni za dobiti, jaz sem najmanjše kupila 25, a so tako majhne, da jih ima tamala, ki nosi čevlje 23.

Skratka nekaj enostavnega z nedrsačim podplatom.

Za ceno cicibanovih velecenjenih copatk jaz kupim troje, superfit ima precej zmernejšo ceno.

< Sporočilo je popravil nananaja -- 22.6.2011 11:35:09 >

(odgovor članu anya.xy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Superfit ali ciciban
24.6.2011 11:39:59   
zaspancek1
Pred sabo imam dvoje sandale - ene Ciciban, ki smo jih lani kupili za starejšega in ene Superfit, ki smo jih ravno kupili za mlajšega mulčka. Hmm, kaj pa vem, neke hude rezlike med njima ni - podplat je enako mehak oz. trd pri obeh (lahko res upognem z dvema prstoma, ampak za moje pojme so mehki kakšni preschoolians, ne pa ravno ti). Oboji so usnjeni, če pa gledam na kvaliteto izdelave, pa so Cicibanovi boljši. Glede cene - Cicibanovi so bili lani v akciji 37 EUR (redna cena pa je bila 45 EUR, za letos pa ne vem), Superfit pa letos tudi znižani na 34 EUR. 
Sicer vem, da so eni Cicibanovi čevlji res trdi, ampak tudi Superfit niso neko čudo. Saj ne rečem, nekateri čevlji so kar mehki, ampak za prve korake pa niso nič posebnega, poleg tega pa niso primerni za visoko in široko nogo. Skratka - neke hude razlike ne vidim med tema dvema znamkama (vsaj v primeru sandalov).  

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Superfit ali ciciban
12.7.2011 15:13:28   
zaspancek1
Evo,izkusnje s sandali superfit-KATASTROFA! Ceprav so usnjeni in kao primerni za boso nogo, ima kmalu mulcek v njih popolnoma mokro nogo,v sandalu pa stojijo kapljice! Res se nasima mulcema noge precej potijo,ampak da bi pa v cevlju oz.sandalu stale kapljice, pa se se ni zgodilo. V cicibankah npr.je neprimerljivo boljse,tako da bomo kar te imeli,ceprav so se malenkost prevelike. Mah,res totalno stran vrzen denar te superfitke... Sandalov tudi slucajno ne kupim vec njihovih!user posted image

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Superfit ali ciciban
4.5.2016 11:01:59   
happy feet
Prodam SUPERFIT SUPERGICE številka 24, z GORE-TEX membrano. Kupili smo preozke, nošeni so bili 2 uri (razvidno iz fotografije podplata). Kupljeni po redni ceni 73 Eur - prodam najboljšemu ponudniku.


http://www.bolha.com/oblacila-obutev-modni-dodatki/otroska-oblacila-obutev/obutev/fantovski-ceveljcki/superfit-novi-st-24-1304522175.html?aclct=1462349693&kw=superfit+24

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?