Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

če jih bodo slučajno poslali ti javim je pa bojda sestra rekla da ni tak hudo zdravnik je pa potem rekel da če bi šlo za njegovega otroka bi ga operiral ker lahko do 12 leta ogluši..... žel ti to kej dosti ne pomaga.... sam če se bodo vnetja ponavljala in če se ti bo zdelo da slabše sliši kr reči še zdravnici za napotnico in mogoče jo kdo drug pogleda, ki pa bo dal drugačno mnenje.... lahko pa tud vprašaš tle na netu med.over.net al neki takega in ti bodo zdravniki podali še drugo mnenje......
pol bom mogla pa spet okol fehtat in kupovat, da si bom kej nabrala..... imamo pa tolk vsega da glava boli
aja
sta pa še v kopalnici
....še večerja in počasi v pančevo
zdaj bo sla banjica v tus kabino
....samo da je vse ok,šipa se bo že zamenjala
....je pa njemu tudi tako vroče
.
.
)familijo
...sem dala jim pa zadnjo priložnost-tamala jo je zamudila in mi je popolnoma vseeno če se nikoli več ne vidiva
...mami in fotr pa če sta pametna bosta zgrabila priložnost in prišla na krst,drugače tudi njiju odpikam
...kdaj se kej vidimo?
na sprehod...in v lekarno....ampak ne povem po kaj,ker me berejo