Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Upam, da vama bo september. 
Se zelo veseli.
ima sicer slab spermiogram, sedaj se fila z nekimi vitamini, če bi se mogoče že kaj popravilo, bi s temi testi lahko ugotovila?
. Tudi sama sem se tako počutila, vendar nikdar ne smeš obupat. Sama bi imela septembra laposkopijo in histeroskopijo, pa sem sedaj zanosila, tko da....upanje umre zadnje!
Najprej sem naročila test X firme, ki je pokazal popolno neplodnost in ker nama ni dalo miru, sem naročila še enega, vendar firme Y, ki vsebuje dva testa. Tako da če vseeno želiš, ti ga lahko pošljem
vse kaj sem povohala mi je grozno smrdelo.
še ta ki ga mam zaj doma...res malo je manjkalo da bi v šparu med policami bruhnila
Najprej sem naročila test X firme, ki je pokazal popolno neplodnost in ker nama ni dalo miru, sem naročila še enega, vendar firme Y, ki vsebuje dva testa. Tako da če vseeno želiš, ti ga lahko pošljem