Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Res je pasalo.
. 
, da se kao popkovina ne bi ovila okoli vratu
, ampak ... kaj pa vem. Vsekakor pa nima veze sedaj ..... V visoki nosečnosti bo itak bolj kot ne zima, pa potem jaz itak obešam na stojalo - v klet ali na balkon. Tako da .. ni panike. Mah, sej maš še polno takih vraž ... pa večinoma ne držijo
Drugač bomo pa čez 1 teden ponovili pregled ...
za izcedek... se izgine naj, pa bo - lepo darilo za prihajajoci praznik
. Glede obesanja pa to izhaja iz vraze, d ane smes rok nad glavo dajat...
. Ker kar nism mogla verjet, sem danes ponovila in res je
mogoče, še boljše
sta bili tako glasni. Verjetno sta z vajine skupine, ker bi morali imeti UZ v pon, tor. A sta ga imeli danes ker gresta na dopust. Ena je dvojna srečka...njuni komentarji pa so me spravljali v žalost in obup
Držim pestke, da bo toliko srčkov,kot si želita
Pazi se in uzivaj na dopustu!
men se udi najbolj dopade ta skrivnost med nama... ko samo midva veva... ceprav je vcasih kar tezko drzati jezik za zobmi - se posebej, ker je ena izmed dobrih prijateljic tudi noseca in kadar smo skupaj, se morava prav zadrzevati, da se ne pogovarjamo samo o nosecnosti
Pa ravno za to poletje smo se menili za soteskanje... kot kaze bo druzba sla brez mene.
. Bruham pa ne.
. Hvala da si me opomnila, sem toliko bolj vesela in stiskam pesti za
Pajama
!!