Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dobro jutro...danes nič? 19.8.2005 8:42:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj, Gekko, veš kdaj je bilo že jutro? ob 4.30 :)- Dan je, dan....že dolgo. Kava pa tud že v riti, pravzarpav dve ;)
|
|
|
|
|
Dobro jutro...danes nič? 19.8.2005 8:43:43
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Jutro, ma danes mam občutek, da nas je ful mal tuki gor:zmeden2: A so si že vse vikend vzele...so ga mal podaljšale?
|
|
|
|
|
Dobro jutro...danes nič? 19.8.2005 8:44:36
|
|
|
|
ZARA
|
Ja vidš Gekko,če tebe ni vse crkne 8)! MORGEN!!
|
|
|
|
|
Dobro jutro...danes nič? 19.8.2005 8:44:59
|
|
|
|
dory
|
tud pri nas se je spila ze druga kava...in lahko recem dober dan :)8)
|
|
|
|
|
Dobro jutro...danes nič? 19.8.2005 8:48:12
|
|
|
|
Anonimen
|
O, domačica, si pršla k seb? Te nekej luna trka al kako :)-
|
|
|
|
|
Dobro jutro...danes nič? 19.8.2005 8:53:46
|
|
|
|
ZARA
|
Ja kaj me luna trka??? A ne smem jst ene "pametne" debate odpret?? Da si mal povprečje popravm... Ane teja??
|
|
|
|
|
Dobro jutro...danes nič? 19.8.2005 8:54:32
|
|
|
|
dory
|
KWA JEST MADONA :)
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.8.2005 8:55:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
Dobro jutro...danes nič? 19.8.2005 8:55:23
|
|
|
|
dory
|
mene nc lunca ne trka...sem poslihtala kar je blo..tamal je ratu priden pa se zalubla sem se :):bravo:
|
|
|
|
|
Dobro jutro...danes nič? 19.8.2005 8:58:08
|
|
|
|
Anonimen
|
A pri luni ste že?:)- Kje še je to. Danes je petek in danes bo tv trpel do 23: ure ziher. To je pa PRAZNIK!!!! Če bom vzdržala seveda.:zmeden:
|
|
|
|
|
Dobro jutro...danes nič? 19.8.2005 9:09:53
|
|
|
|
saratanja
|
zakaj pa bi ravno danes trpel tv? :ups: a ni petek za žur ....hmmm, ja no vsaj v mojih cajtih je bil. Sploh ko še onega mulčka ni bilo, ki naredi sireno, če slučajno zvečer kam iz sobe grem:(
|
|
|
|
|
Dobro jutro...danes nič? 19.8.2005 10:09:25
|
|
|
|
tinatona
|
Ja super Tejči!!! A pol Maj zdej pridno papca? Kdaj bomo šli na kako :kava:? LP Tina :rozica:
|
|
|
|
|
Dobro jutro...danes nič? 19.8.2005 10:10:19
|
|
|
|
dory
|
povej kdaj mas cajt...aja jemo ne,ampak sem se navadla...ce nc ne je pac bo drug dan mal bols :)
|
|
|
|
|
Dobro jutro...danes nič? 19.8.2005 10:14:41
|
|
|
|
viv_
|
Jutrce lepo... Šibam u mesto na občino novo tablco naročit, ker smo eno u Italiji mal uničl. Pa na en kofe u Mayerja, ker majo tobogan zuni, da se mula mal znori... Dons sva spale do 9 zjutri... Iiiiii kok paše! Zaspala je pa ob 9 zvečer... Sam me za obe skrbi kaj bo v ponedeljek, ko bo 6:15 auf!
|
|
|
|
|
Dobro jutro...danes nič? 19.8.2005 10:19:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutrooooo!!!!!:zaspan::zaspan::zaspan: Še spim na pol,ker smo do poznega žural:zaspan:
|
|
|
|
|
Dobro jutro...danes nič? 19.8.2005 10:22:46
|
|
|
|
smrka
|
DANNNNN DOBER DANNNNN!
|
|
|
|
|
Dobro jutro...danes nič? 19.8.2005 10:30:14
|
|
|
|
tinatona
|
ej Tejči jest mam cajt skoz, če ne si ga pa vzamem. Sej veš... :) sam avta pa ne morem dobit, ker je naša Lojzka mrčkala in ma fotr zdej nadomestnga pa mi ga ne pusti vozit. LP Tina p.s.:Tko d ače bosta šla kej v Lj... sam poklič!!!
|
|
|
|
|
Dobro jutro...danes nič? 19.8.2005 10:30:50
|
|
|
|
tinatona
|
smrka dann. Kako se mate na severu? Kakšno je pa vreme?
|
|
|
|
|
Dobro jutro...danes nič? 19.8.2005 10:33:53
|
|
|
|
smrka
|
dan tinatonka, tuki mamo 25 stopinj in v narocju ninananam svojo princesko, kako vreme pa na jugu
|
|
|
|
|
Dobro jutro...danes nič? 19.8.2005 10:43:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Na:morje: 30 stopinj pa ne za dolgo,vse kaže da bo spet grdo in hladno:(za konec tedna in v naslednjem tednu:(
|
|
|
|
|
Dobro jutro...danes nič? 19.8.2005 10:51:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh smrka to poletje za se zjokat. Tapravo kopanje in sončenje smo izkoristile samo na dopustu..pol pa konec,je blo hladno..smo že kopalke pospravile...razen če se ne gremo k sosedom v bazen vršt:)-
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
kajenjemimi81V katerem času ste zaradi nosečnosti nehale kaditi (če ste - zmanjšanje kajenja ne šteje)?Že pred nosečnostjo (
44%)

Ko je test potrdil nosečnost (
19%)

V času prvega tromesečja (
11%)

Nisem nehala (
27%)
Število vseh glasov: 312Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!