Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

,khmmm torej kupiš bombice za penkalo,ja tiste modre!! in na pralni prašek daš pol bombice (jaz dam kr celo)in ne boste verjeli,boljše od belila(inf.dobila od kemika,ne me spraševat kako je to mogoče.drugače pa moja mami daje tut pecilnega,ampak baje najbolj hasne na zavesah.no,še ena kemična,da vam belo perilo ne posivi,dajajte praške ala persil in ariel res na minimum v stroj,torej če sipate cel merilni lonček v en stroj -not good,samo pol ali še manj,rajši podaljšajte program pranja.no pa da povem ,da so naše bombažne plenice pri tretjem otroku še vedno snežno bele,kot ko sem jih kupla pri prvem.aja pa bombice so rešle mojo belo trenerko iz pliša ,ko mi jo je uspelo oprat z modro majico!
... jeah right!
), varekina bi mi verjetno vse razžrla (by the way - kakšna je razlika med varekino in arekino), pecilnega praška nimam (ker pač ne pečem), tako, da... a ima torej Ariel največ belila? Obstaja kje kakšna taka lestvica za pralne praške?
in v sluzbi dostikrat uporabim ta trik, ko delam kak vzorec za posebno narocilo)