Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mi smo pa srečni nagrajenci... 19.8.2005 13:09:58
|
|
|
|
ZARA
|
PLOSKAMO :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Mi smo pa srečni nagrajenci... 19.8.2005 13:10:20
|
|
|
|
anitaz
|
SUUUPER!!!Čestitam!!:sloncek::sloncek::sloncek:To je pa res lepo slišat!!!
|
|
|
|
|
Mi smo pa srečni nagrajenci... 19.8.2005 13:10:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Super!:) Lupcka Liamu :)
|
|
|
|
|
Mi smo pa srečni nagrajenci... 19.8.2005 13:27:34
|
|
|
|
tralala
|
O, kako lepo! Ta stolček je super. Naš Danei ga je podedoval od bratranca, ki ga je uporabljal do svojega 10 leta. Je kot nov, najboljše pa je to, da je s tem stolčkom otrok del družine, saj sedi z ostalimi za mizo. Pozdravček Liamu!
|
|
|
|
|
Mi smo pa srečni nagrajenci... 19.8.2005 13:36:49
|
|
|
|
Urša
|
čestitamo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Mi smo pa srečni nagrajenci... 19.8.2005 13:43:14
|
|
|
|
spacey
|
Hvala vsem... :rozica: Šele drugi teden 25.08. gremo lahko po njega...joj kako je to še daleč. :)- Voziček je že cel umazan od novih okusov, da ne govorimo o Liamu...ta je šele cel za preoblečt in umit...:pujs: mali! :)- Liam vrača pozdravčke in poljubčke. 9nebesa Še eno vprašanje: koliko pa mora bit star otrok, da lahko lepo sedi v tem stolčku?
|
|
|
|
|
Mi smo pa srečni nagrajenci... 19.8.2005 13:45:19
|
|
|
|
Taša
|
Spacey živjo! Čestitke za nagrado.. me pa zanima a sta prejela dudo? LP
|
|
|
|
|
Mi smo pa srečni nagrajenci... 19.8.2005 13:52:25
|
|
|
|
spacey
|
Joj Taša oprosti :ups: sem ti čisto pozabila odgovorit, sem pa bila tudi bolj malo za PCjem. Seveda smo jo prejeli in to že v soboto in se lepo zahvaljujemo. :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Mi smo pa srečni nagrajenci... 19.8.2005 14:06:26
|
|
|
|
Taša
|
Spacey, ni panike..Samo da ste jo dobili....;)
|
|
|
|
|
Mi smo pa srečni nagrajenci... 19.8.2005 14:21:48
|
|
|
|
Lunca1
|
čestitke srečkoti :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Mi smo pa srečni nagrajenci... 19.8.2005 14:22:04
|
|
|
|
Pupica
|
ej Spacey, to je pa res krasno!!! Čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Mi smo pa srečni nagrajenci... 19.8.2005 14:28:49
|
|
|
|
SISI25
|
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek::metulj:
|
|
|
|
|
Mi smo pa srečni nagrajenci... 19.8.2005 16:13:24
|
|
|
|
Maxica
|
Bravo, srečkoti.:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Mi smo pa srečni nagrajenci... 20.8.2005 9:26:21
|
|
|
|
Anonimen
|
O, to pa luštna in uporabna nagrada :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.пеперутка16Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.Nehala. (
12%)

Nadaljevala s kajenjem. (
88%)
Število vseh glasov: 8Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!