|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dieta - 13. dan!
20.8.2005 9:14:48   
Anonimen
LARA, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii, čestitke!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Joj, kako sem vesela! Superca!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Žalostna sem, ker nas zapuščaš, a upam, da še nas prideš kaj obiskat.:)

Snorlax, kruh lahko jemo pri beljakovinskem in škrobnem dnevu, jaz sem ga jedla za kosilo tudi pri OH dnevu. Danes lahko ješ kruh poleg kosila. Za večerjo pa bi naj jedla enako kot za kosilo, le pol manj. Vendar si jaz večkrat privoščim kaj drugega. Poskusi s hrenovko, mogoče.:)

Kristina, verjetno ne bo nič narobe, bistvo je, da ne izpuščamo sadnih dnevov, ki so najpomembnejši. Tako, da lahko danes navališ na slaščice. Joj, kako ti zavidam.:(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   Dieta - 13. dan!
20.8.2005 9:39:03   
Jančika_
Lara, še tule čestitam, pa brez slabosti:).

Jaz sem malo frustrirana, ker od ponedeljka do danes nisem shujšala NIČ. Pa sem se strogo držala in nisem imela niti enega prekrška:zmeden2:. Bo pa zato danes vse skup en sam prekršek8).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Dieta - 13. dan!
20.8.2005 10:29:23   
Anonimen
Jančika, ti si danes kar privošči, potem pa v nove boje. Slej, ko prej bo šlo. Je pa res, kot je že ena rekla, če imaš več za izgubiti, gre hitreje, kot pa tistih par kilc, ki bi jih morala ti. Čeprav, po pravici povedano, se tebi nikjer nič ne vidi, da bi morala kaj hujšati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   Dieta - 13. dan!
20.8.2005 10:31:09   
Anonimen
Aja, tebi, Tik, sem pozabila odgovoriti. Če si pojedla štručko za zajtrk, si se pregrešila samo v času obroka, ker naj ne bi jedla drugega, kot sadje pred 12. uro. Sicer pa danes lahko ješ kruh poleg kosila. Ker si pojedla svoj kos kruha za zajtrk, pač zdaj pri kosilu pojej čim manj kruha. Saj vem, težko. Sicer pa tista štručka tudi ne bo naredila take škode.:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   Dieta - 13. dan!
20.8.2005 10:57:36   
Tanyya
halo,danes se vam tudi jaz pridružujem!Nekaj me pa vseeno zaniima.V prejšnjih postih ste nekaj pisale o tem,da imaš lahko za belj.dan za kosilo zrezek,za večerjo pa jajčka.Na netu( sem si tole shujševalno 90 dnevno dieto kar skopirala) pa piše,če ješ za kosilo zrezek je za večerjo tudi zrezek.Kako je s tem?Malo me skrbi,ker delam pa ne morem rečt,dejte malo počakat,si grem en zrezek spohat :) In sem mislila takole naredit:za današnje kosilo pečene ribe,solata,kruh,za večerjo pa sendvič s sirom.A limonada je dovoljena?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Dieta - 13. dan!
20.8.2005 11:01:34   
Anonimen
Ja, uradno v dieti ni dovoljeno mešati hrane, a jaz ponavadi nikoli ne jem iste hrane, kot sem jo imela za kosilo. Pa gredo kile prav tako dol. Lahko ješ to, kar si si zamislila. Limonado pa lahko piješ, vendar brez sladkorja, če zmoreš.:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   Dieta - 13. dan!
20.8.2005 14:34:51   
Anonimen
jaz sem od kosila, sem bla čist sestradana, toliko da sem si zaželela pleskavico in glede na to, da nisem ravno mesojedec...hudo :ups:

No, za kosilo ena pleskavica, solata: paradajz, kumare in čebula ter malo ajvarja zraven. Pa pol žemljice. Kruh sem danes jedla šele drugič v času diete :(

Se mi pa zdi, da mi je šla še ena kila dol, oz. kila pa pol, ampak, Blacky, nič še popravljat seznamov, prav? V ponedeljek, ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   Dieta - 13. dan!
20.8.2005 14:35:28   
Anonimen
Aja, in Lara, blagor ti, zdaj lahko ješ vse in še več :)- čestitke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   Dieta - 13. dan!
20.8.2005 20:07:16   
mehurčica
Blacky, kako to misliš, da lahko jeste kruh na beljakovinski in škrobni dan, na OH dan pa ne, če pa je kruh OH. No pa tudi škrob je pravzaprav OH. Meni itak ni čisto jasna ta dieta.:zmeden2:

Jaz vam priporočam, da se na beljakovinski dan odrečete kruhu. Pa tudi kakšnim nezdravim kosom mesa. Najboljše so ribe(omega 3 maščobe!), belo meso, pusto rdeče meso, jajca, skuta, ovseni kosmiči.

Na sadni dan izbirajte sadje, ki nima dosti sladkorja. Saj verjetno piše v tisti tabeli, ki sem jo pripela v spodnji temi.

Vodnega dne vam ne bi priporočala, ker naredi več škode, kot koristi.


Zdaj sem ravnokar pojedla Crueslije kapučino z Egotom...spet. Mmm, kako so pasali. Jutri pa spet malo manjše količine hrane.:) Verjetno kakšna jabolka, piščančje prsi v zeleni solati in za večerjo nekaj malega.

:miska::miska::miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Dieta - 13. dan!
20.8.2005 20:19:15   
snorlax
Evo, kriva sem! Grešila sem že tretji dan!:((

Za kosilo sem pojedla 6 malih čevapčičev, solato iz paradižnika, kumaric in čebule, BREZ kruha. :bravo:

Za večerjo pa kos potice, ki mi jo je vsilila tašča, ker praznuje god. Kako bi lahko človek rekel ne? Stari ženski bom pa ja naredila veselje, a ne? :)-:)-:)-

Pa na tihem povem, da sem se danes tehtala in rezultat - 1,5 kg.

Blacky, hitro piši, kaj bomo jutri jedli.:):):)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?