Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Po drugi strani pa, a se ni presvetli gospod minister Svetlik hvalil, da bodo te štipendije po tanovem zakonu finančno bolj...obilne, da naši dragi deci sploh ne bo treba delat? Če mi sonce v teh dneh ni preveč skurilo sivih celic, imam nekje v glavi cifro med 400-500 eur najvišji znesek za socialno najbolj šibke pridne študente? In isto naj bi se cenzus za otroški dodatek toliko zvišal, da bodo tudi tu malo bolj lepe cifre... Al zdej ne bo nič iz tega, al se je že kaj spremenilo la kako?
Priznam, nisem toliko na tekočem glede teh zadev zadne čase.
.
jest sem zoisova (je višja od republiške, nižja od kadrovske v splošnem) in še na faksu s povprečjem osem in kusur in z dodatkom za prevoz (= 80€) sem dobivala 200 in malenkost€, mati dobivajo pa še nekih 80€ otroški doklad zame. od kje tebi potem številka 540€ za dijaka?!