|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
10.9.2011 22:23:33   
ronja
Ampak že občutek je boljši.

Občutek je glavni, ne kile! jaz imam verjetno 20 kil manj (63 kil), pa se ne počutim prav nič peresno lahkouser posted image . Mi gre na živce, ker sem navajena na manj in sem zdaj ko en slonček, danes sem pospravljala svoje cote in sem zgrožena ugotovila, da enih kavbojk  ne dobim čez stegna gor - ok, res so iz OŠ, samo vseeno - vedno sem jih lahko oblekla, čeprav so bile res bolj tesne... Sem pričakovala, da se bo zataknilo šele na ritiuser posted image .

Ampak na splošno sem še kar zadovoljna - kile stojijo in če bo tako še nekaj časa, bom zelo zadovoljna. Ne bi se rada zredila vsako nosečnost bolj - pri Ronji sem šla rodit s 64,8 , pri Lejliz s 66,8 (sem se stehtala predno sem šla v p. - firbec, kok se pozna poroduser posted image ). No, nazaj sem sicer obakrat prišla z enako - 59,8, ali pa 58,9. (res sem bila pa prvič dlje v p. in sem se še malo zredila po moje tam, ker sem res žrla ko pujs, skoz lačna, pa bala sem se, da ne bi imela mleka in sem res ful jedla - se spomnim, da sem komaj čakala na naslednji obrok, vedno pojedla vse in tudi vse, kar so mi prinesli - in tega ni bilo malouser posted image ). Ampak če se bom vsako nosečnost zredila še za 2 kili več, se mi zdi, da mi pa tokrat ne bo več ratalo prit domov pod 60... Pa kile same mi ne grejo toliko na živce, kot to, da vem, da sem se zredila še drugam, ne samo v bušija in joške.

Sicer se kar držim svoje zapovedi glede večerij - včeraj me je lubi nekaj mamil in me zdaj zmerja s "party brakerjem", ampak sem si vzela zvečer nektarino in mi potem niti ni bilo do neke kupe.

Čez dan sicer uživam - danes smo jedli zelenjavno juhico in domači horsburger - lubi naredil, je treba naredit prostor v zmrzovalniku;), za čez pa domače zagrebške kremšnite (sem morala porabit jajca in mleko - vse doma narejeno, nobenih praškov, edino listnato testo je bilo kupljeno, priznam). Zdaj sem še čisto najedena od kosila in mi niti nič ne paše, tako da ne bo problemovuser posted image . Pojem tudi malo manj kavinih jogurtov, kar tudi ni slabo. Mi pa v tej nosečnosti ful pašejo banane in veliko več kruha pojem kot sicer (sicer nisem ravno ljubitelj).


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
10.9.2011 22:29:01   
ronja
Ma, meni je težko vzdrževat postavo s prehrano - sem navajena, da jem veliko in tudi veliko sladkarij - ampak to pokurim, tako da ni problema. Kadar pa mi gibanje vzamejo, pa je problem... Vseeno se ne bi rada preveč zredila, ker se mi zdi lažje zdaj malo pazit kot pa potem pri malem novorojenčku, ko imaš kup drugih problemov, kje šele pazit na kile in hrano...

Je pa tudi res, da se meni v user posted image ful poveča izkoristek. Sicer nimam ravno neverjetnega izkoristka, saj pojem veliko, bivši me je skoz zezal, da me ne bi mogel prehranit oz. bi samo za to delaluser posted image . Ampak zdaj pa niti ne pojem tooooliko, oz. nič kaj dosti več kot po navadi (čeprav sem bolj lačna), pa se mi kar obesi nekam.


< Sporočilo je popravil ronja -- 10.9.2011 22:30:43 >


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
11.9.2011 20:25:36   
Serendipity
Dober večer drage hujšarice!

Vikend ni bil glih by the book, ampak nekak smo ga prigurali skozi brez preeevelikega pretiravanja.

Moj jedilnik:

Na tešče voda
Z: marmeladni rogljiček (bel :/, marmelade mi je bilo preveč in jo je pojedel hubby) in bela kava (me je možek peljal na relaksacijski zajtrk s terasanjem in pogledom na najino malo pikico, ki se je igrala s prijatelji)
M: nektarina
K: mesna juha, zeljna solata s paradižnikom in večji dunajski zrezek (uh, packa, packica sem) user posted image
M: kava z mlekom in sladica
V: nektarina in ena keks rožica user posted image
Gibanje: 30 minut hitre hoje.

Vikendi so res težji za preživet z novim načinom prehranjevanja, ampak že to, da sem drastično zmanjšala količine (celo včerajšnji piknik mi je uspel brez prenajedanja) in današnje kosilo ter ločena sladica sta vrhunec in pika na i, da se znam vsaj malo zadržati. Naslednji vikend, me pa čakata še dva rd piknika. Upam, da bom tam še bolj pridna! user posted image
Počutje danes ni glih d best - se počutim full napihnjeno, mogoče posledica huudeeegaaa user posted image . user posted image



(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.9.2011 7:52:59   
Serendipity
Jutranje tehtanje je prineslo user posted image rezultate: 74,9 user posted image user posted image user posted image
Torej smo zbili skoraj 3 (ok, 2,9) kilogramčkov!
Ampak, pri meni veeednooo prvi teden kilogramčki hitro kopnijo (voda) in zdaj prihaja tisti težji del! Vztrajati naprej in ne proslavite te izgubljene kilogramčke s hamburgerjem, pizzo ali pa goro pomfrija in eno milko za posladek.
Ker sem bila taaak pridna, si grem naredit en mnjamsi zelen čajček in zajtrk. Premišljujem pa o postu ob polni luni. Zgolj zaradi razstrupljanja telesa. Ščip bi se naj začel ob 11:27 in do jutri 11:27 (minuta gor ali dol user posted image ) se bom spet poskušala malo postiti. Sem se pred dvema mesecoma in je bil super feeling. Pitje tekočine - voda, zeliščni čajčki, zeleni čaj, zelenjavna juhica; če bo pa hudo (vrtoglavica) pa bom tudi kaj lahkega zaužila - ok, v primeru da to ne velja, pa prekinem in grem normališ naprej.


Kako ste pa ostale bile kaj pridne te dni?

Čist mogoče se nam lahko kaj takega zgodi:

user posted image

Hm, ampak jaz sem že sedaj večja od hubbya, potem bi ga mogla še bolj dol gledat user posted image user posted image user posted image user posted image

ps: HB za mojo zdravo pamet, da se še nisem šla soočat z mojimi kavbojkami. Še počakam kakšna dva tedna in potem poročam kako se je preoblikovalo najino razmerje. Ali so preživele ali pa so iz njih ostali le mičkeni koščki...




< Sporočilo je popravil Serendipity -- 12.9.2011 7:55:51 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.9.2011 8:18:26   
*miska.mcc*
hey! se vam javljam. počasi se pripravljam na sredo, ko štartam.
danes se postim po luni. mi tako fajn naredi, pa se kaka kila izpuhti. user posted image
ampak vam pa moram povedat, da sem v cetrtek probala tiste kavbojke, ko si jih nisem mogla navlečt.....HAAAA!!!!!!! celo popoldne sem v njih delala. pa nič me niso tisčale ali zulile.
pojma nimam kako mi je uspelo.


pa bravo  Serendipity za rezultat in vztrajnost! user posted image


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.9.2011 8:59:02   
~Biba~
meni RR nagajauser posted image ne gre in ne gre mi pisat...zdaj sem imela srečo...

user posted image user posted image čestitke tistim, ki uspeva
Seuser posted image in narava le tako naprej, zdaj za izhlapelo vodo pridejo še cm...to bo luštnouser posted image
miska ziher so v omari še kakšne ožje kavbojkeuser posted image

jaz še ne bom stopila na tehnticouser posted image mi je že občutek tak fajn..pa polno energije imam.
sem pa pridna, ne tolko pri hrani, kot pri gibanju....
v soboto dopoldan naredila en mali maraton...s psičko prehodila 10 km..v bistvu je bil cilj oddaljen 5 km..a treba je bilo prit še nazaj domovuser posted image

ronja ti kar piši o dobrotah...me tako menatalno pripravljaš, na situacijo ko se jim bom mogla upret v real lajfuuser posted image
bambika glavno da se giblješ in pokuriš višek
petka če nič ne ješ cel dan, ti telo vklopi alarm. in iz tistega kar poješ skuša vzeti največ, pa še rezerve si naredi več, za vsak primer. poskusi vmes vsaj kakšno sadje pojest, pa kak topel čaj spit.
witch študij je očitno vsem prispeval polek izobrazbe tudi kguser posted image
mayci, Vilma, Nočnalučka in ostale, kako vam gre?

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.9.2011 9:58:49   
*miska.mcc*
evom plan narejen....
vam kopiram kar iz "danes se postim po luni"...

evo tkole..... zdj pa gre zares...
kuham si zelenjavno juhico iz korencka, krompirja in cvetace. tole bo za kosilo. in za jutrisnje popoldne. kak prepecenec si bim privoscila se jutri popoldan. v torek usekam sadni dan, v sredo bom jedla normalno, ampak lahko. predvsem zelenjavo in sadje.
 
v cetrtek pa startam 21- dnevno dijeto.   ni bog, da ne bo slo 5 kil u luft!   dost mam tega.


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.9.2011 10:00:31   
*miska.mcc*
uf, 1 dan mi viska hodi.... user posted image


reorganizirat moram.... jutri zelenjavna juhica in popoldan lahka hrana. v sredo sadjeeeeeeeee.....

cetrtek štartam z jajci!


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.9.2011 10:20:21   
ronja
serendipity, svaka čast, da ti takole laufa! Si pa že veliko zgubila! In seveda tudi ostalim, da ste tako pridne! Sicer je pa danes baje polna luna in imaš mogoče več vode v telesu + PMS...

Jaz sem sicer dobila celo gor 1 deko - danes imam 63,2 - ampak sem s tem kar zadovoljna. Jaz sem bila tudi cela napihnjena, potem sem šla pa n wc in zdaj se počutim prav lahkouser posted image - čeprav temu še zdaleč ni tako, ampak počutim se pa fajn - mogoče zato, ker sem pa včeraj zvečer jedla svašta, kar naj ne bi - ampak čisto namerno - bil je obupen dan, nič mi ni šlo (cel dan sem probala popravit svoj overlock, čist sem ga razstavila, vse spucala, naoljila, zategnila vse vijake... pa še vedno neki svira... potem nisem mela časa kaj za službo naredit, ma, vse je bilo nekaj blesavo!) in sem si privoščila (skup z lubijem) en tortilja čips (v najin zagovor - je bil tamaliuser posted image ) s sirovo omakico (ki je ostala od horseburegerja, torej ne čist celauser posted image ). pa še par koščkov čokolade čez. Ampak vsaj nisem zmazala cele, ampak sam 1 vrstico - to je že nekaj zameuser posted image . In kosilo smo meli strašno zgodaj, ker smo šli k tašči in tam je pač zelooooo zgodaj (mi ga jemo okoli 16h, tam pa je bilo ob 12:30h), pa še slivovi cmoki so bili, ki jih obožujem, ampak nisi pa glih sit cel dan potem... in sva bila zvečer lačna, kljub eni ledeni kavi (jaz not nisem dala skoraj nič sladoleda - pazi to!), lubenici in sladoledu (tamala kupa!), kar smo jedli še vmes;).

no, danes pa nazaj na stara dobra pota lahkih sadnih večerijuser posted image . Sicer se v trgovini čisto komot zadržim, da ne kupujem ničesar, česar naj ne bi jedla, vendar imam en problem - lubijauser posted image (ki pa je ugotovil, da nama bo omaka od horsa ostala in da morava potem met nekaj, da to zmaznevauser posted image )... Sploh se mi zdi, da od teh mojih sadnih večerij najbolj on hujšauser posted image . Saj si vzame dostikrat še kaj drugega, samo jaz ne delam več svega i svašta... in se mu kar pozna... no, sicer je pa skoz težil, da hoče shujšat (čeprav je suh, sam je trapast;).

hehe, ampak tale tvoja punčka je pa tudi zrasla - sploh v noge, ne samo da je shujšalauser posted image . No, jaz bi morala kar kako glavo zrast, da bi ga lahko samo direkt naravnost gledat (je velik 185cm, jaz pa 168...)

miška, a na to polno luno potem ješ zelenjavo ali kako? Sem mislila, da samo vodo pijete... se mi ne da vsega it brat, sem pa že čist zmedena, ko vsak drugače rečeuser posted image .


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.9.2011 10:27:54   
*miska.mcc*
ronja, na polno luno pikes samo vodo in nesladkan čaj. ampak, ker se zacne danes šele ob 11:27 in konca jutri ob 11:27, sem si lih zdajle privoscila en kroznik zelenjavne juhe.
in zdaj do jutri do pol 12ih samo voda voda voda, caj, voda caj, voda voda caj, voda......

user posted image

jutri po pol 12ih pa kroznik zelenjave. ce bi si privoscila pečenko, pa tenstan  krompir z ocvirki, lahko moj prebavni trakt kako kap faše.


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.9.2011 10:58:15   
_narava_
Pozdravljeneuser posted image
Komaj sem se vpisala na RR, ne vem zakaj tako nagaja.
Moje stanje po 1.tednu je -3,5 kg. Zdajle pojem še zelenjavno juho in eno ribico, potem grem tudi jaz na post s polno luno. Bomo videli kako bouser posted image Lepo vas je brati, le tako naprej.
Čestitke vsem za izgubljene kilogrameuser posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.9.2011 11:03:25   
chupsy
hej!
bi se vam pa še jaz pridužila. spadam v klub tistih, ki se med nosečnostjo niso zredile skoraj nič, po porodu je šlo vse dol, v času porodniške pa tudi še enkrat več gor. skratka kil več kot preveč in zadnji čas je, da se jih losam, ker se res ne počutim več dobro. danes nastopim z novo službo in vem da če bi imela kak kg manj, bi šla na delo veliko bolj samozavestna. seveda je problem tudi v oblačilih, ker jih tri četrt ne morem spravt nase.
moj plan je pa takle, podoben sicer tudi vašim planom:

-nič sladkarij (nimam meje, kar pomeni da se jim moram popolnoma odpovedat)
-nič sadnih sokov in drugih brezalkoholnih pijač, razen vode, čaja in kave(se mi zdi da ti da sok kar nekaj kg na leto, če se ga skos pije)
-gibanje, gibanje, gibanje (doma imam sobno kolo, s katerim se kar dobro razumeva, bom pa začela vsaj dvakrat tedensko tudi s tekom)
-zvečer brez nepotrebnega basanja, večerja se med 6 in 7 uro!!!
-brez prigrizkov in podobnega junk fooda, nič kruha, razen polnozrnatih izdelkov

Upam da mi bo šlo user posted image me pa najbolj daje to, da je treba doma kuhat še za ostale člane. ok tamala je v varstvu. sam je pa tuki še moja boljša polovica. on bi pa skos pa dobr jedu, seveda ma kot zanalašč postavco brezhibno in ga ne morm nagovorit, da bi meni delal podporo. no pa se bova že zorganizirala, bo pa večkrat sam kaj skuhal user posted image

Zgubiti imam namen cca 10 kg, motivacija je pa dobra, drugo leto maja se namreč z mojim poročiva in takrat se pa res želim dobro počutit v svojem telesu.

Razmišljam pa, ker sem danes že pojedla eno zelenjavno juhico, da bi se tudi jaz danes postila po luni, glede na to da bom celo popoldne itak od doma, pomoje niti ne bo tok hudo. če pa bo, se mi pa še vseeno ni potrebno čist držat, kajne? čeprav, mislim da sem sposobna posta.

lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.9.2011 11:04:39   
ronja
Joj, miška, ko da sem blond! Nisem vedela, da se začne na točno uro in konča na točno uro (dieta, za polno luno mi je jasno, da enkrat rata čist polnauser posted image ).

No, jaz sem zdaj pojedla slivove cmoke. Da ne bi več nič do jutri, ne obljubim...user posted image

Uf, madona, kako hujšate, punce! Jaz nisem še nikoli v 1 tednu toliko izgubila (ok, res tudi še nisem nikoli hujšala, amapk vseeno se mi zdi to ful veliko - povsod nekaj berem o pol kile na teden, ve pa 6x ali 7x tok!!)


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.9.2011 11:11:17   
*miska.mcc*
chupsy, menda da je samo prva luna težka. pol je vsaka naslednja lazja, ker si si 1x ze dokazal, da ni problema vzdrzat.
sama sem svojo prvo pregurala z 8-imi!!!! litri vode.  ko te bo zagrablo jest, se do konca natankaj z vodo, pa gre.user posted image


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.9.2011 11:12:16   
*miska.mcc*
aja!
samo če nimas take sluzbe, da lahko vsake cca pol ure letis na wc lulat, pol se ne jit danes tega. user posted image


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.9.2011 11:13:32   
_narava_
Ronja, na začetku gre največ za vodo, zato toliko minus kg. Zdaj bo šlo počasnejeuser posted image edino, če bo tale luna pomagala, da gre še kakšen kg hitreje dol.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.9.2011 11:17:46   
chupsy
miska danes imam samo uvajanje (3 urce), tko da mislim da bo šlo, pa tud na wc bom šla lahko brez problema. se mi pa zdi ja, da je vsaka stvar potem lažja, ko jo daš enkrat že čez. bomo vidl, bom poročala kako mi ratuje, ko pridem domov zvečer, pa potem seveda še jutri, ko bo zadeva končana user posted image

(odgovor članu _narava_)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.9.2011 13:10:37   
Serendipity
Bravo punce! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ouuujeeeeeee - nas že vidim kako bomo lepo vesele in suhe in oh in sploh prisopihale do našega cilja! Le stakim tempom in motivacijo naprej!

Torej, nas je danes kar nekaj lunarnih, kaj? Jaz in miška in _narava_ pa še najverjetneje chupsy!

chupsy -
Dobrodošla med nas - tvoja motivacija definitivno prekosi mojo (jaz se le spet želim spravit nazaj v mojo poročno in maturanstko obleko - pa ne, da bi ju ponovno uporabila user posted image user posted image user posted image , le fajn feeling je, ko ti to po nekaj letih gre brez težav na boke in rit. Pa lep dan ti danes želim na uvajanju!user posted image )

ronja - hihi, se sliši full, kaj? Ampak iz izkušenj vem, da je to le voda šla v minus. Zdaj se bo ustavilo za nekaj časa in upam, da delno tudi zato, ker bodo na trebušku rasle mišice in topile to fuj in fej maščobico (sem danes vozila kolo naprej in nazaj, delala jezdeca in čolniček, pa 2 seriji khatu pranama za več energije in zvečer me čaka spet hitra hoja in še ena serija telovadbetajma).

bibika - pridna punca in ta tvoja psička lepo skrbi zate user posted image

_narava_  - you go girl! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo tako naprej!

miška - hehe, 8 litrov vode. Jaz bi si kar dekico na wc odnesla potem in tam preživela noč (in velik del dneva) user posted image . Super plan - lepo se ga drži in vztrajaj user posted image

Pa na zdravje vsem!
user posted image

(odgovor članu chupsy)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.9.2011 13:26:50   
bambika
No evo mene,uh sem ga svirala spet včeraj,najprej je po kosilu padel en puding,potem pa sma z z mojim zmazala celo ta veliko milkouser posted image .Kljub temu sem od prejšnega tedna izgubila 1kg,tako da bom zdaj bolj pridna.user posted image
Jaz se ne grem lune,ker lahko kar umrem,sicer zdaj ne pride v poštev,ker se z malim še samo dojima,ampak sem probala še pred 2user posted image pa nikakor nisem zdržala.Sem pa bila danes že na 1urnem sprehodu in 2 uri sma z taščo pobirale jabolka,je blo vroče kouser posted image . Pojedla sem do zdaj en jogurt,pol kosa črnega kruha in eno jabolko,tako da bom danes bolj na lahko hrano priklopila brez zrezkov in ostalih packarij(sladkarij).
Chupsy tudi midva se poročima drugo leto in imam nagledano eno res lepo obleko,ki pa je tudi zelo ozka,tako da upam da mi uspe.
Poleg tega imamo še krst našega malčka konec meseca,tako da me čaka še ena preizkušnja,kako se upreti vsem dobrotam.user posted image
Vidim,da ste bile zelo pridne in kar veliko izgubile,kar tako naprej.
Tiste,ki se danes postite upam,da vam uspe!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.9.2011 13:28:32   
chupsy
hehe bambika, pri nas imamo tudi krst...to nedeljo user posted image  

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.9.2011 13:29:51   
~Biba~
ampak ni ga čez zajtrk s PZ kosmiči, lahkim jogurtom in sadjem iz domačega vrta (jabolka, jagode in robide) njamiuser posted image
malice so ponavadi sadne: kaka banana, jabolka
Kosila tu ni redauser posted image danes PZ testenine z čist mičkeno tune  in veliiiiiiko kuhane zelenjave + paradajz solata
malica verjetno bo kako jabolko, ker zdaj pijem kapučinouser posted image user posted image
večerja mi je še nekaj kosila ostalo...bom ga lahko pojedla le, če fsekam 1 urni hitri sprehod.

ne vem ne vem ne vem...kosila bo treba reorganizirat, ker taščina kosila njami riž in vinska omaka...ne moreš da ne bi kos govedine zraven pojedeluser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
13.9.2011 13:22:26   
Serendipity
Biba - ouje, mamina kosila so tak najbojša (žal tašče več nimam, so pa njena tudi bila za prste obliznit). Hihi, saj, če so količinsko minimalizirane tudi ni tak hudo, kajne?

Kako vam je šel LunaDan? Jaz sem pila vodo, bistro zelenjavno juhico, vmes poglodala eno grenivko in kasneje še nektarino za večerjo in od danes zjutraj do pol enih pravzaprav drobila en pz rogljiček (mi ni bilo za jest, v želodčku pa je krulilo user posted image ). Vmes so padle še vsega skup 3 kavice (z mlekom) in kak zeleni čaj.

Zdaj pa grem kuhat zelenjavno juhico + zelenjavno rižoto + solato.





(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
13.9.2011 13:30:56   
Vilma
Pozdravljene punce, evo mene nazaj z dopusta.
Zjutraj sem se tehtala in je pokazalo 69,7,kar je odlično! user posted image  Sicer je ta rezultat pokazalo že v četrtek, ampak glede na podaljašan vikend in mini grehe sem prezadovoljna, da so številke enake. In vedno, ko kam grem, me zapre in ne morem na wc, tako da če upoštevam še ta faktor, je -0,6 kg na teden odlično. user posted image
Serendipity tele tri kile je res odličen rezutat. Zdaj pa počasi naprej, prvi teden res največ pade dol, ampak zdaj če bo samo pol kile na teden si moraš to štet kot dosežek. user posted image
Chupsy ti pa drugo leto na poroko, to pa je res motivacija! Pa javi, kako ti je šel včerajšnji post. Ti tudi _narava_, miska.cc in vse ostale lunašice. user posted image
Sama sem se leta postila dvakrat na leto, z javorjevim sirupom, cca 7-10 dni. Letos sem prvič rekla ne bom, grem na dolgo progo, na spremembo načina prehranjevanja. Drugače pa sem vedno s takim postom izgubila cca 6-8 kg. ga bom verjetno še kdaj prakticirala, vendar letos ne.
Bambika ti se boš tudi poročila, ma krasno! user posted image  Mogoče bi jaz tudi svojega prepričala, da bi si drugo leto dahnila da. Bom mela ravno okroglo obletnico, postavo pa glih tapravo za tak dogodek. user posted image

Drugače pa je moj včerajšnji jedilnik zgledal takole:
Z: PZ kruh z marmelado in klementin, 2 dl mleka
M: Pomaranča
K: Kraška solata (very huge) + par skutinih raviolov (sem drpnila od otrok, ker sta pustila in si nisem mogla pomagat user posted image ) + en radler (kako je blo vroče, 30 stopinj, res je pasal user posted image )
V: philadelphia sirček (cca 100 g).

Danes sem zajtrk ponovila. Za malico sem pojedla eno hruško, čez dve uri pa še eno konzervo sardin, sem bila neizmerno lačna. Za kosilo bodo piščačje krače in radič, za večerjo pa še ne vem, upam da kaj malega. user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
13.9.2011 14:13:35   
*miska.mcc*
evo..... če slucajno ne berete celga RR  :   -----> - 0,9 kg<-------

user posted image


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
13.9.2011 20:20:32   
Serendipity
Vilma & miska.mcc* - naaaaajsssssss! Lepo vama gre! user posted image user posted image user posted image

No, moj jedilnik je bil danes spremenjen, ker je takoj na začetku kuharaja elektrika crknila in je pač v skledo padla le solata s tuno in koruzo.
m: nektarina
v: zelenjvana juhica (juj, je pasala user posted image )
Pitje - se bom kar sama po prstih, ker sem bila bad girl in premalo pila user posted image
Gibanje - 40 minutna hitra hoja s pesjanko. Pejsanček ostal doma in počival, ker ima bolno tačko (sumim, da simulira, ker sem mu omenila, da bo treba malo te njegove maščobice predelat v mišice user posted image )



(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?