Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
....sem to strogost diete zelo omilila, saj povezujem bolečino s tem prehranjevanjem.

S 1.2.2012 bom spet pridno jedla po načrtu (brez prenažiranja) in vključila aktivnejše gibalne faze.
.
, te popolnoma razumem! Meni se je tudi že bledlo po tisti sladkorni dieti, pa imaš verjetno ti precej hujšo... Sem neskončno hvaležna Svitu, da se je odločil prit na svet 2 dni pred rokom... Ker se mi je res že vleklo, pa še skoz me je nekaj bolelo (jaz mam vedno ful časa popadke, predno se zadeva dejansko ornk začne).
Nekako se je ustavilo tole hujšanje tudi pri meni. In jaaaaaa Se* tudi jaz sem rekla da je pa jutri pravi dan
) imela post. Tako bom tudi naprej edino v torek ne bo šlo, ker ima tamala RD.
si želim malo prave zime s snegom.
grem probat, mogoče kaj preplonkam pa bo
Dokler nisem včeraj stopila na tehtnico in jo skoraj zabrisala na sneg! Naj se gre solit! No, naj gre zmrzovat (če smo natančni)! Pa ne moreš, no! Spet si nisva v dobrih odnosih. Me je pa vsaj predramilo. Ma! Prav jezna sem nase, ker bi samo jedla, jedla in jedla. Gibanje pa nula. Zero. Niente. Še dobro, da je snegec pegec KONČNO tudi pri nas zapadel in imamo vsaj več veselja za snegonorčije in vsaj nekaj miga moja rit, ko mamamula vleče malo miss s sanmi!
Mal me je RD od tamale vrgel iz tira haha, ampak sem kar pridna no. Torti se seveda nisem mogla upret, pri kosilu sem pa ločevala. Sej tako ne gre več naprej, moram si spet postavit meje.