|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dieta - 15. dan?
22.8.2005 13:42:41   
biba77
Mehurcica, pri meni je bilo takrat tako:
Za zajtrk najvec 2 sadeza ali ena pest sadja (maline, borovnice, jagode,...)
1. dan: mesni - kot je vas (s solatko)
2. dan: zelenjavni, z izjemo krompirja, riza in luscenega fizola - torej strocji fizol, korencek, grahec, koruza, buce, melancane, ... (s solatko)
3. dan: testenine ali krompir ali riz ...za kosilo - kot je napisano v zgornjem postu (s solatko), za vecerjo pa sladko.
4. dan: sadni.

7xti stirje dnevi, potem en vodni in se 2x vseh 29 dni.

In je delovalo... :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Dieta - 15. dan?
22.8.2005 13:43:06   
snorlax
Evo, današnji OH dan sem si postavila malo na glavo.

Za zajtrk sem jedla sadje in tudi za večerjo ga bom. Za kosilo pa sem si privoščila tisto težko pričakovano sadno pizzo. Tako, da imam danes bolj sadni kot OH dan.

L.p. do jutri!:metulj::metulj::metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Dieta - 15. dan?
22.8.2005 13:44:13   
biba77
Araside sem si pa vceraj privoscila. Eno pest okoli osme zvecer... Jih moj dragi vsak vecer gricka zraven mene namesto sladkega, pa se nisem mogla upret...:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Dieta - 15. dan?
22.8.2005 13:44:27   
Bib
Mislim, da je poanta pri tej dieti red pri prehrani, pa malo sladkarij, da se lažje zdrži.
Jih pa tudi jaz kar nekaj poznam, pri katerih je bila dieta uspešna, celo pri meni se že pozna pet kilogramov, pa se ne držim čisto.;)

Čestitam pa vsem ki vztrajate!!:bravo::bravo:

Na tem naslov pa veliko izveš, pa še forum je zravn, kaj se lahko kdaj je in kombinacije,
http://mojplanet.com/dieta/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Dieta - 15. dan?
22.8.2005 13:50:27   
mehurčica
Shujšale boste v vsakem primeru, če boste le zaužile manj kalorij, kot jih porabite! Zato Astra, je dieta delovala.:) In zato sem rekla, da ne tako slepo sledit takim dietam samo zato, ker tako piše.

Arašide ti predlagam, da jih opereš v cedilki in osušiš na kuhinjski krpi, potem pa daš v kakšno posodico in jih lahko čez ves dan malo grickaš. Sol namreč zadržuje vodo v telesu in posledično tako tudi nastaja celulit...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Dieta - 15. dan?
22.8.2005 13:56:41   
biba77
:) O, hvala za tip, mehurcica! :rozica: Vcasih si pa res zazelim kaj...
V bistvu mi se najvecje preglavice dela kava. Tako mi manjka. Ne pijem je pa zato, ker sem jo prej vedno pila v veliki salci z ogromno mleka... :zmeden: No, sama kava pa mi ne disi...
Glede tekocine: se nalivam s temi nesladkanimi caji in vodo, da je joj. No, ce pa imam veeeeliiikoooo zeljo, pa si vzamem tudi kozarec 100% jabolcnega soka.
No, torej, se se beremo. Bom porocala, ko bo 1. teden mimo.
:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Dieta - 15. dan?
22.8.2005 13:57:04   
mehurčica
Torej, če katero zanima kaj je škrob: škrob je naravni polimer, ki spada med ogljikove hidrate, natančneje polisaharide.

Pa še to bom skopirala: Kompleksni OH so lahko škrobnati ali vlakninasti. ...No nekatere ste si mogoče to že prebrale v kakšnem linku, ki sem jih dala.:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Dieta - 15. dan?
22.8.2005 14:55:05   
Anonimen
mehurčica samo eno pripombo bi dala. in sicer v večini se strinjam s tvojim stilom prehranjevanja, sej sem sama tut želela na tak način si ustvarit zdrav stil življenja ne samo ene diete. prehranjevati se je treba 5x dnevno po malem, in zdravn športat. to je prav in to ni dieata ampak lajf stajl!
vsaka dieta je drgač neki tazga k ne bo držalo trajnih rezultatov, če se boš po končani dieti vrgu na stare tirnice! večina diet tut ni zdravih, al pa kr vse, tut ta 90 dnevna sicer ni višek zdravja je pa dokaj ok.
zakaj to pišem. če se greš eno svar se ne morš it druge. tuki smo se pač punce odločile da hujšamo po 90 dnevni in sem pač ne pašejo beljakovine vsak dan in tako dalje. ampak priporočam pa tut js da ko končamo to dieto, da se potem začnemo pravilno prehranjevat. za primer dam lahko mojega moža, ki je s to isto dieto v treh mesecih shujšov 20 kil in jih zdej že eno leto drži s tem, da je po tem začel hodit v fitnes in na hot iron (js sem ga vpisala) zdaj tudi teče. ko je hodu na fitnes je tut jedu razne pripravke, skute, beljakovine, in oh in sploh vsega se je držov. rezultat je bil da je izgubu še kr precej % maščobe, kile so pa ostale tm k so - se pravi je pridobu mišično maso! zadeva je pa taka, da če bi on že kot debu začel s fitnesom in tako pravo prehrano bi po enem mescu al pa še prej obupov, ker je bil čist brez kondicije in 20 kil preveč okol nosit je velik napor + shujšov ne bi od začetka skor nič, ker bi pridobival na masi in če ne vidiš rezultatov gre motivacija sam dol.
tko da men se zdi fino, da najprej na hit zgubiš kile, pol se pa začneš še z nečem redno ukvarjat da povečaš mišično maso in obdržiš kile.

pa brez zamere!

Lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   Dieta - 15. dan?
22.8.2005 15:26:53   
mehurčica
"shujšov ne bi od začetka skor nič, ker bi pridobival na masi" ...uhhh:zmeden:

Ja, saj, ve se kar držite diete. Jaz sem samo predlagala, da si pogledate v tabele, katera hrana kaj vsebuje in da si pogledate malo o hrani, kaj so OH, kaj beljakovine, kaj vitamini, minerali, vlaknine, mačobe...itd. Sedaj vsaj vesete, da na škrobni dan tudi jeste OH. Pravzaprav jeste 3 dni OH, en dan pa proteine. Kaj pa to pomeni za zdravje, pa lahko vprašate kakšnega strokovnjaka. Jaz sem itak samo laik, ki brezveze tukaj soli pamet...

Še vedno držim pesti, da boste shujšale in da boste s sabo zadovoljne, kolikor se le da!:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Dieta - 15. dan?
22.8.2005 15:51:13   
Tashaia
Mehurčica, v celoti se strinjam s tabo. Je pa to (3MD)dejansko najbolj enostavna pot do izgube kilogramov. Jaz sem začela s to dieto, ampak sem se odločila, da bom rajši šla po drugi poti. Jem ful malo sadja, veliko zelenjave, belega mesa, ful skute... Res so pametne stvari na maxximumu, samo je pa cela znanost tale prehrana:zmeden: in jo moram še naštudirati. Če imaš kakšen pameten recept, se priporočam.
Lp,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?