Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: v vrtcu ne hodijo ven!? 19.9.2011 13:18:00
|
|
|
|
uškinamama
|
Predlog za nezaposlene: Sprehajanje vrtčevskih otrok s.p
|
|
RE: v vrtcu ne hodijo ven!? 19.9.2011 13:22:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Predlog za nezaposlene: Sprehajanje vrtčevskih otrok s.p
|
|
|
|
RE: v vrtcu ne hodijo ven!? 19.9.2011 13:23:36
|
|
|
|
nusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Predlog za nezaposlene: Sprehajanje vrtčevskih otrok s.p boš hitro komu na žulj stopila. je pa posrečena ideja.
|
|
|
|
RE: v vrtcu ne hodijo ven!? 19.9.2011 13:36:03
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Predlog za nezaposlene: Sprehajanje vrtčevskih otrok s.p Kdo pa financira?
|
RE: v vrtcu ne hodijo ven!? 19.9.2011 13:46:50
|
|
|
|
uškinamama
|
Vzameš subvencijo na ZRZS, a ne? Al to misliš, kdo ti plačuje storitev?
|
|
RE: v vrtcu ne hodijo ven!? 19.9.2011 13:52:11
|
|
|
|
pety78
|
Ja, seveda, kdo mi plačuje! Pa hit povej, sem že na poti na VEM točko!
|
RE: v vrtcu ne hodijo ven!? 19.9.2011 13:55:00
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Ja, seveda, kdo mi plačuje! Pa hit povej, sem že na poti na VEM točko! a-ha. Plačnice bodo mamice, ki naredijo vse, da bodo njihovi otročki na svežem zraku. Glede na to , da so popoldne zasedene z delom in ne morejo peljati mulce ven, pomeni da služijo in bodo dobri plačniki.
|
|
RE: v vrtcu ne hodijo ven!? 19.9.2011 13:56:18
|
|
|
|
pety78
|
Ok, super! Nič, šibam papirje uredit!
|
RE: v vrtcu ne hodijo ven!? 19.9.2011 18:21:34
|
|
|
|
Dashenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Predlog za nezaposlene: Sprehajanje vrtčevskih otrok s.p Kdo pa financira? Zakaj bi le kdo to uslugo še enkrat plačal? Brezposelnim staršem, ki imajo skoraj ali pa popolnoma zastonj otroke v vrtcih smo zaposlene mame z raznoraznimi transferji in subvencijami itak že dovolj plačale, da bi komot uvedli neplačano obveznost - pomoč v vrtcih (za zameno za prosto mesto za njihove sončke).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Igralnice.
пеперутка16
Kako pogosto peljete svojega otroka/svoje otroke v igralnice?