Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
? Predvidevam... Kolikor sem na hitro uspela preleteti na netu, namestiti 3 otr. sedeže v avto ni tako lahka stvar, meni je to na misle prišlo šele danes, ko sem se odpravljala v BC po sedeža
. Ker imajo popuste na Romerje sem mislila za ta starejšega kupit Romer Kidifix SICT, amapk sem izvedela, da je ful širok, baje kar 10 cm širši kot recimo konkurenčni sedeži
... tako da moram zadevo bolj konkretno naštudirati. Zaenkrat bo ta starejši še v Romerju Safefix plus, ker moram itak kupiti še enega skupine II (najbrž bom kupila kar še enega takšnega, saj naj bi bil po testu najboljši - ali se motim, so kakšni novejši rezultati?). Baje dokler uporabljaš sedeže s 5-točkovnim zapenjanjem ni toliko panike, pravi problem nastane, ko je treba pripenjati z avtomobilskimi pasovi... Zdaj sploh ne vem, kaj naj za ta večjega kupim za naprej 
.no imaš pa zdaj ko je nov zakon,možnost otroški sedež dat na sprednji sedež in katerega od starejših peljat spredaj.