Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Mene je skoraj kap, ko sem sredi noči poslušala drenje, naenkrat tišina, potem pa kot da bi nekdo udarjal po vratih in spet drenje. Kljub moževi "zahtevi" naj ne hodim v otroško sobico, sem seveda šla in kdo me pričakal pri vratih? Sinko.

. Potem pa mir. Vmes je sicer še parkrat probal, ampak se je s časoma prepustil. Zdaj vedno kliče, ne gre več nikoli iz postelje. Zdaj bi pa že rada, da bi zjutraj prišel v našo posteljo, da mi ne bi bilo treba vstat
, taki ne komplicirajo tolk
. Ampak tamala se hoče še pocartat - ampak ona itak hitro zaspi in sploh ni problem. Moram priznat, da mi to ni odveč, ker zdaj kar hitro zaspita in ker je to naš čas, pa zdi se mi, da se takrat kar napolnita, je en tak poseben občutek
. Hehehehe, prej smo imeli vsako jutro jokanje - seveda, če pa se je zbudil in bil za gitrcami, zdaj pa je svoboden in sam vstane in pride do naju