Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

zato smo menjali za novalac AR- super
. Ko je nehal polivat, pa sem začela kupovat babylove-zakon
včasih se pač NE DA DOJITI, kljub veliki želji. če bi bili vsi delani po nekem vzorcu, bi lahko vsi proizvajalci umetniega mleka zaprli svoja podjetja, kajti VSEM mamam bi dojenje steklo BREZ PROBLEMOV. pa ni tako. prepričana sem, da se avtorica tega posta trudi in si želi dojiti, toda včasih pač to ni dovolj. to sem tudi jaz sedaj spoznala. mleka je bilo vedno manj, kljub temu, da sem se nažirala z vsem, kar bi naj vzpodbudilo nastanek mleka. jokala sem se, ko sem tamali morala začeti dajati flaško, tak hudo mi je bilo. še zdaj mi je težko, pa se ne dojima že kakšn mesec. zato te prosim, da malce pomisliš, kaj kako napišeš ali rečeš.
Vroče že navsezgodaj zjutraj. Eh, ne se pustit provocirat, ni vredno. Glede mleka - tudi jaz priporočam Babylove. Od vseh mlek Milumil, Aptamil in potem še teh specialnih anti colic, se je pri nas najbolje izkazal Babylove.
, pa smo imeli Bebo Sensitive, ki je bilo ok, ampak drago! Pri drugem pa sem s te Bebe prešla na to DM mleko in mali ni imel več nobenih problemov, celo sračkati je začel vsak dan.