Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ne morem si kaj, da ne bi na takšen način čestital Ivu in njegovi ekipi. Verjetno se ta moment ne zavedamo, kakšen dosežek je to za Slovenijo, dolgoročno gledano. Si pa štejem v čast, da sem pred leti v ALC letel z njim wing by wing. Takšne novice so balzam za dušo v teh časih.
...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci AMEN!
Muco...že dolgo te imam na sumu...resnično rabiš rehabilitacijo okoli BH ow đoj...
Ja res bravo Pipistrel. Dober govorec g.Ivo . Jaz sem zanj sicer že prej vedela, ker sem iz tistih koncev ampak, če smo pošteni, ne bi večina vedela o njem nič, če se ne bi že "vtikal" v politiko.
O določenih dosežih, kjer se dosegajo vrhunski rezultati, se veliko premalo govori. Kaj jaz vem zakaj, premalo komercialno? Ali pa se zanalašč dela slaba klima.
Vse čestitke celotni ekipi. So že večkrat dokazali, da so sposobni in v svetovnem vrhu ultralahkih letal.
Edino to me moti, (sam to so novinarji večinoma krivi), da se tolk poudarja, da je to Nasino tekmovanje. Če se ne motim, je to Googlovo tekmovanje, Nasa se je pridružila.
Odlično , samo škoda, da se poleg vse zgodbe še malček več ne pove o Sloveniji, ker zgodba se vrti več ali manj o Pipistrel-US.
Meni se pa zdi normalno, da se vrti o tem......itak namerava prodajati letala tja.....zato tudi proizvodnjo seli v Italijo, ker je iz Slovenije prodaja letal v ZDA otežena........
Sicer pa je Boscarol podjetnik....in ne promotor Slovenije......imamo pa precej ljudi, ki ta Pipistrelov ponovni dosežek (že tretjič je osvojil Nasino nagrado) izkoristijo lahko izkoristijo kot promocijo Slovenije......
Ja pomeni pa netopir, user posted image , da ti ne bo preveč lepo zvenelo in bo mali ronjin ratal pipistrel
Vem, kaj je pipistrelus, saj sem biologinja, za božjo voljo . Ne vem pa, kaj je z netopirji narobe - je pa to za moje pojme predolgo ime, tako da bo mali kar Svit.
Ja pomeni pa netopir, user posted image , da ti ne bo preveč lepo zvenelo in bo mali ronjin ratal pipistrel
Vem, kaj je pipistrelus, saj sem biologinja, za božjo voljo . Ne vem pa, kaj je z netopirji narobe - je pa to za moje pojme predolgo ime, tako da bo mali kar Svit.
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?