Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

ponavadi na dopustu spimo v apartmajih, tako da...
, pri tem, da ga nisem nič kaj dosti srala... no like. Ampak čez 3 mesece bo že boljše, hehe. NO, ali pa bo glih najbolj bolelo, hehe. Ampak vsekakor čez 4 bo boljše, vsaj upam
, službeno pa se tudi ravno ne preseravamo, tako da kakih strašno dobrih priporočil ravno nimam. Sem vesela, če je not net, da se slišimo z malimi, pa topla voda, ostalo je optional;). No, enkrat smo pa bili v enem fajn, čeprav ne tako dragem hotelu, samo v Nemčiji - službeno - je bil pa baje v nekem ne najbolj uglednem delu mesta - ampak nam je ugajal, smo lahko šli peš do univerze.
Je pa res, da sem se do zdaj posluževala bolj nizkocenovnih hotelov, najvišja cena, ki sem jo do zdaj plačala za hotelsko sobo je bila cca 180 evrov na noč v Kölnu - hotel pa nič posebnega. No nisem plačala jaz, ampak društvo, pa še društvo je dobilo povrnjen denar iz EU, ker drugače si takega zneska ne bi mogli privoščiti.
16 godina me čekao, vapio za mnom. Poslednji put to je bio avgust `95, onaj tužni avgust sa nepreglednim kolonama izbjeglica... Danas je situacija malo drugačija, grobari se kolju između sebe, naša tribina nikad jača, klub nikad sjebaniji... Slučajno se potrefilo pa ću gledati i svoj najomiljeniji bend