Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ma vse kar paše zraven. Poleg tega, pa ima še oslabljen imunski sistem, posledično tudi ni cepljen in vse se ga primer. Sicer bomo itak dobili Singular, a o katerem tudi ne najdem nič pametnega. 
za otroke nevem, ampak jaz sem hodila in mi je pomagal. ampak bila sem asmatik. sinu se ponavljajo bronhiolitisi, letos ga bom vozila sem, zgubit nimam kaj, čeprav za bronhiolitis naj nebi pomagalo.
. Že 14 doma, inhaliramo, se zapiramo v kopalnico - tamal pa še vedno kašlja, hrope, iz nosa mu teče, ok se čisti ampak a se bo cel mesec po male al kaj? Vmes je že praktično nehal pa po dveh dneh spet
. Flixotide je kortikosteroid ane?
Pa je nimamo v vrtcu, je še doma. Počasi obupujem, ker nevem več kako ji pomagat.
. Pa mal mi je iz nosa kapljalo.Mi je pa gospa tam razložila, da spucal se gotovo bo po naveč 3 terapijah - meni bi že to velik pomenilo, da končno zadiha normalno, kar se tiče učinka za naprej na zdravje pa imajo dobre rezultate, ampak ne more obljubit, da bo kr skos zdrav, naj pa bi normalno preboleval prehlade brez bronhiolitisov.