|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Namazani nohti v šoli
15.10.2013 21:52:24   
nananaja

IZVIRNO SPOROČILO: petea

V vrtcu, na vratih skupine dve- do triletnikov, visi besedilo:

Starši! Prosimo, da otrokom uredite nohte!
In nalakirani nohti ne spadajo v vrtec!




Komentarji?


Mene stalno jezi, ker mala nonstop tekmuje, da bo zrihtana kot njuni prijateljici. Ona bi se stalno lakirala, meni pa to ni v navadi, le urejanje - umivanje in striženje nohtov.

Starejša pa je povedala, da v prvem razredu ne smejo imeti lakiranih nohtov.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Namazani nohti v šoli
16.10.2013 8:12:22   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: petea

V vrtcu, na vratih skupine dve- do triletnikov, visi besedilo:

Starši! Prosimo, da otrokom uredite nohte!
In nalakirani nohti ne spadajo v vrtec!




Komentarji?


Strinjam se!

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Namazani nohti v šoli
16.10.2013 12:22:21   
ronja
Sama nisem upedenana, tako da se moji punci doma ne igrata kozmetičnih salonov ipd., ker tega enostavno ne vidita. Si je pa R. lansko leto zaželela lak za nohte, ker je to videla na drugih punčkah. In ker mislim, da če te stvari strogo zatiraš, potem si samo bolj želijo, ga je dobila za rd. Nalakirala sem ji jih 1x in nikoli več, ker ji ni všeč (dete naravno - jo moti vse, kar je gor, ista ko mami:D). V vrtcu in šoli ji še niso mazali nohtov - res se strinjam, da je še kaj bolj pametnega za počet, ampak če pa se kdaj grejo kozmetični salon, pa tudi ni tak problem - se bojo vsaj naučili to, česar jih mami ne bouser posted image . In se strinjam, da je boljše, da se učiteljici kaj da in je bolj sproščena kot preveč zategnjena.

Če pa bi jih mazali še po obrazu, bi pa vseeno pričakovala, da jih potem še spucajo - da ne hodijo prvošolke s senčilom in šminko namazane okoli... Ajde, da si narišejo srčke na ličke ali rišejo po obrazu - ampak daš potem to dol... Sama sem na R. rdju poslikala punce po obrazu, ker je imela vilinsko zabavo, vendar sem pred tem dobila dovoljenje vseh mam... in uporabila pustna ličila za otroke, ne navadnih. In je bila fora v maškariranju, ne ličenju... Ne vidim problema, če se same packajo, niti če jih kdo drug, če jim potem to spere dol, ker je pač del igre. Tako kot se umijemo po kaki messy aktivnosti... če bi se pa to enkrat zgodilo, pa ne bi delala zdrahe. Če bi bil to običajni način podaljšanega bivanja, bi pa povedala, da moramo po šoli včasih direkt kam in če jih lahko potem še umijejo...

Pri tamali v novem vrtcu pa so jim mazali nohte in risali rožice itd.. nanje. Tamali se je ful dobro zdelo in čeprav se strinjam, da je na splošno ličenje poudarjanje zdrave spolne zrelosti, se mi zdi, da rožice na nohtih niso ravno to;). Tudi mi nalakirani nohti pri otrocih ne dajo te asociacije. Mi pa že v reklamah ne potegnejo preveč naličeni otroci, delujejo umetno. Sama ju pa nisem lakirala za v vrtec ali šolo, niti ni imela nobena takih želja - kot je rekla kajajaka - če ne vidijo tega doma, se pač ne spomnijo.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 103
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?