Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

!
otročke, tako da za vse lumparije, napade razmetavanja in metanja stvari ter včasih tud grizenja in tepenja le ni odgovoren samo prihod njenega mlajšega bratca, temveč je to povsem normalno za njeno starost... No saj po drugi strani pa zna bit tak nežen in ljubeč angelček, ki skrbi za bratca in ga carta in še zmeraj se brez težav zaigra sama s seboj in je za pol ure, kot da je ni...
- jaz in
2 dneva nisva poplnoma nič obdržala v sebi, otroci pa so HB ostali zdravi.
!
.
Lep pozdrav po doooolgem času še od mene:)!
! Tvoj LM pa res že zna veliko pesmic in tud 2 jezika bo hitreje obvladal, kot marsikdo drug
. Kako ga pa učiš slovensko, ker tam se verjetno pogovarjate v glavnem špansko oz. a imaš sploh koga, ki zna slovensko? Pa brez plenic je tud že, pravi frajer
lepe porode in zdrave zakladke! še vedno me stisne, ko se spomnim
? Jaz bi zelo, a zaradi financnega stanja odlasava. Sem kar zaskrbljena, da bova tako se nekaj let cakala, potem bo pa mogoce ze prepozno. Drugo leto ob takem casu bi pa bila rada ze noseca:).
, se mu nikar ne odrecita zaradi financ, saj se to v glavnem zmeraj uredi samo po sebi...
? Jaz bi trenutno (čez nekaj let) še full imela 3., pa moj (zaenkrat) niti slišat noče o tem. Mah, če pomislim, da bi bilFilip naš zadnji
(sicer z 1dnevno zamudo, ker včeraj nisem bila nič na računalniku, sem se pa spomnila na njiju dva
.