Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

sem imela 10.10 tako, da sem rekla, da bom počakala vsaj do 5.11. ampak ne morem zdržati!!! Upam, da še ni prehitro za test delat?? Sicer me pomalem zvečer bolijo prsi (ko se vležem na trebuh) in če me zebe so full bolj občutljive, drugače pa imam skos tak čuden občutek v želodcu in trebuhu.. Če bo + bo to najin drugi otroček. Doma imava že sinčka starega 21 mesecev.
iskrene čestitke :))) in srčno upam, da se vam pridružim!!
meni je test (babycheck) pokazal izredno hitro, dober teden po ovulaciji. Ti pa priporcam da ga delas z jutranjim urinom, ko je koncentracija hormona najvisja, drugace se zna naredit da bo pokazal -- kljub temu, da si noseca. Naj bi pa test pokazal takoj po zaostanku M, tako da prej ni nic sigurno in tudi ce ti pred zaostankom M pokaze minus, si lahko noseca in ponovi test po zaostanku ;) lahko gres pa na odvzem krvi, ce si ful neucakana, ta pa pokaze ze pred M in je 100&
Jaz imam prvi pregled 11.11. ampak pri men je drugače, ker ni šlo po naravni poti in je zato tako hitro
s kod si pa ti?
. Doma še nisva povedala, ampak sem tako zelo težko tiho. Sva rekla da bova počakala do prvega pregleda, ampak...dvomom da bova zdržala tako dolgo. Prvič sva povedla pred pregledom. V službi mislim povdati po novem letu.
..prvi pregled..naslednji pregled..NS..kraj
....1