Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Ker je še ni bilo in sem imela pregled pri svojem G sem si naredila test. Tista čtrica, ki kaže nosečnost je bila čisto malo obarvana. G mi je dejal, da naj še malo počakam, in da če bi naredila ultrazvok se neb še nič vidlo... 
Pač hormon še nima tako visokih vrednosti, da bi se črtica poznala močneje. Po moje. Srečno!
). zadnjega sva imela na dan O, in sicer špikanje in blagi krči so mi dali vedeti da je to to. Močno upam da je prišlo do oploditve
in verjemite da vsaka sprememba v telesu nekaj pomeni, me pa zanima če je ta sprememba mogoče le kaj v tej smeri?
prosim za kakšno vašo izkušnjo? ;) hvala lp
...in potem kakšne tri mesece vedno ob času, ko naj bi bila drugače menstruacija....V bistvu sem pri ta drugem v prvem mesecu kar tako brez veze porabla dva paketka vložkov, ker sem imela kakšne dva tedna po zanositvi vsak dan takšen občutek, da bom dobila ta rdečo in sem si vložke montirala v hlače iz čiste preventive...potem je pa ta občutek izginil za kakšnih osem mesecev in se potem v devetem spet pojavil, samo malo bolj intenzivno
... tut to vem da analiziram vsak prdec po domače rečeno
na kterga prej sploh pozorna nisem bla. no sej jst sem ob tej včerajšnji slabosti izključila nosečnost, čeprav mi je reeeeedkokdaj slabo, ampak me je moj kar naprej: "ja kaj pa če je, ja kaj pa veš, sigurno je, ne morš bit taka......."
, samo obe morata bit enako močni. Če se ti je pojavla konkretna vodoravna in zelo zelo rahla navpična črtica, ki je bol na levi strani, to lahko pomeni tudi lažno pozitiven test. To se je namreč zgodilo meni par mescou nazaj. Drugače sem imela vedno točne
in da ne bom
žal mi je, da ni bil digitalni test pozitiven. Sicer dokler