Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Naš je prva dva dobil pri 4m, zdaj se je pa kar ustavilo. A svečka tud pomaga pri tem?
kakajo, zdaj ko imajo GH? Aljoša je nekaj časa manj kakal, zadnji teden je pa spet po večkrat na dan (včasih bolj driskasto, včasih ne). Verjetno je tud to zaradi zobkov.
V vrečkico se je polulala, kri je dala iz prstka kot za šalo.
Pa celo noč tudi.
Dopoldne sem ga komaj uspavala popoldan pa ni šans. Tud jedu je bolj tko tko, pa jokav je bil, ne vem kaj ga matra. Zdej ma že po čelu mozoljčke. Pa zginejo in se spet pojavijo. Novo živilo: edino maslo sem mu dala namesto olja v hrano. Bom počakala, da pikice minejo pa bom spet poizkusila z maslom.
. Že ponoči se je kar pogosto prebujal, potem pa še čez dan ni hotel spat. Eh najbrž je za mano prišlo, ker že kar nekaj časa ponoči ne spimo preveč dobro (kakšna noč vmes je izjema) in enostavno nisem imela energije. Vglavnem, če bi me danes kdo vprašal, če bi imela še enega otroka, bi ga vprašala, če je na glavo padu
. No po uri in pol nama je le uspelo in je spal bogih 40 minut. Drugič ga bom kar ven peljala, če ne bo hotel spat, samo se mi zdi, da doma vseeno malo dlje spi.