Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero igračo izbrati za 5 letnika? 25.11.2011 20:16:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dayya Najbolj me zanimajo kake miselne igra Od miselnih iger se meni fuuuul dopadejo Think fun (imajo v Pikapolonici, Intersparu,...). Večinoma so sicer deklarirane kot 8 to adult, ampak imajo tudi za mlajše otroke. http://www.thinkfun.com/ - poglej po starostnih skupinah. Vseh ni pri nas za dobit, je pa Rush hour junior, Hoppers, ena je kot soduku, vendar zlagaš slikice Štos je v tem, da so not kartice različnih zahtevnosti. Moj zdaj 6-letnik komot reši Begginer stopnjo pri veliko teh igrah, čeprav so 8+. Pa te igrače so večne (vsaj pri meni, ki sem ljubitelj logike in podobnega )
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2011 12:07:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2011 12:13:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2011 14:06:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Katero igračo izbrati za 5 letnika? 26.11.2011 17:26:02
|
|
|
|
kajalin*
|
activity se mi zdi super, kar se tiče pa enkr in domin, je pa naša že prej obvladala,pri 3 l je že pisala in brala in mislim, je čedalje več njej podobnih otrok.Zdaj je stara 6 in z nami gra activity za odrasle- pa čeprav se vsi mal lovimo,igramo v parih.
|
|
|
|
|
RE: Katero igračo izbrati za 5 letnika? 26.11.2011 20:58:45
|
|
|
|
benika
|
pri 3 l je že pisala in brala , Mali genij . Pri nas je bil aktualen Activity, pa Monopoly junior, pa navadne remi karte (se igramo vojno), Enka, Človek ne jezi se, pa obvezno Legice.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2011 21:13:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?