Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
delala test 40 dni od zadnje M, pa se je videl tako kot od epice, tako da če bi ga delala prej vprašanje če bi kej pokazu. Počaki pa ga ju3 zjutri naredi al pa pejt na krvni test, ta bo še bl siguren. Držim pesti da ti je ratal
me kr mal v trebuhu zaboli, tko kot pred

Ko sem videla to žalost v njegovih očeh, je meni bilo še desetkrat huje
Zdaj pa se mi porajajo vprašanja...Če bi bila noseča, bi mi moral test že to včeraj pokazat?!?! Ali sem ga delala prehitro?! Bi morala počakat, da mi M vsaj kak dan izostane? Je bila napaka, da sem ga delala zvečer in ne zjutraj?! A je to to al še obstaja upanje?! Ali potem tista krvavitev po O ni pomenila vgnezditve?! Meša se mi drage moje
.
kakšno je vaše mnenje o pre-ceed gelu? jaz sem že v 3 krogu s klomifenom in mi je trenutno čist morala padla in bi si nabavla kr vse možne pripomočke. včeraj sem si kupla celo stres kontrol kapsule
Ja sej nimam kaj drugega kot pa za čakat. Če danes M ne bo, je to zelo dober znak. Jutri zjutraj pa naredim nov test. Joj koliko sem jih že porabla...katastrofa
januarja!
Je včeri pršla
in mi je ful čudno, ker ponavadi mi raje zamudi par dni kot pa pride cel teden prej
Včeri sem bla žalostna, pa me je dragi tako lepo potolažu, da se sedaj s polno vrečo optimizma selim v februar. Bo februar moj mesec, še prestopno leto je letos, kar pomeni en dan več za
hehe.