Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

poveča
. Grem pa v soboto na nek rojsti dan in zgleda, da se bom mogla spet nazaj držat pri alkoholu, kot za novo leto . Zdaj bo prijateljem že malo čudno, zakaj spet ne pijem
še ni, danes je 30. dan. Naj se gredo solit ti neredni ciklusi. Človek sploh ne ve pri čem je. A že zamuja ali pa je še en teden ne bo. Samo na moje opazovanje, sem imela O nekje med 12 in 15 dnem. Mah, kaj pa vem. Čakat je treba, a ne
in za druge tudi, da se jim čimprej nariše
.
in upamo na najboljše ! kdaj bom mela ovulacijo nimam pojma, ker nimam tako zelo rednih, ampak upam, da ciljamo v polno! In da ne pozabim !!! Z manjšo zamudo : SREČNEGA IN ZDRAVEGA !!! IN VELIKO
nimam nobenih posebnih, zjutraj me malo ščemi u jajčnikih, zvečer pa čutim take napihnjene prsi!! In to od O naprej že vedno isto. Drugače
naj bi prišla šele 14.1, upam da je nebo!!! Se mi tko ne da čakat, bi kar test že rada naredila