Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

torej, se grem ta teden definitivno razvajati - jupiiiiiiiiii
za srečo!
- kar čutim to!!
, ampak se ni spuščal v natančnost. Za L jajčnik pa komentar: Eh, tule pa zgleda nekaj mutno, nič ne bo. Čisto po Reševo, ampak (za čuda) mene take izjave ne motijo, pa sem zelo občutljiv tip človeka. Moram pa povedati, da sem izredno vesela za tak rezultat
. Me je bilo nenormalno strah, da zaradi endometrioze na jajčnikih nič ne bo. Tako, da sem presrečna
. in na žalost se je danes začel rjavkast izcedek, ki se že spreminja v rdečkastega. kar pomeni, da nam v 1 ni uspelo.
Vem, da se na znake ne smemo ozirat. Ampak veš kako je, če imaš kake znake ti vlije več upanja na srečen konec. Vsaj pri meni je tako. Vidim, da se je pri tebi tudi že začelo dogajati. Želim, ti vso srečo v postopku in veš, da mislim na tebe
[sm=rozacrtici.gif]
,ker so baje res dobro oplojeni in se bojijo dati 2.spet sem dobila utrogestan se do testa oz.do
ce pride
upam da ne.hmm krvni test imam 27.2.2012 ob 8h.
, tudi meni ni v prvo uspelo, ko sem naredila test oz dobia M, sem jokala cel dan, ko sem pa izvedla, da se zamrznjenckov nimamo, sem pa se 3 dni skup jokala, kot da bi mi kdo umrl. Najbrz so se hormoni svoje nardili.
. Od stopke pa do punkcije pa nic vec.