Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
! 
(taka korita MORAJO zdrzati zelezno kroglo, tezko 1kg, ki pade z visine pol metra. NE POSKUSAJ PA TEGA DOMA; to se dela na nakljucno izbranih vzorcih iz proizvodnje, ampak tudi ce ne poci, gre v smeti, ne v prodajo)
, je tezje, se ne upogiba, ko vanj zlijes vodo s krompirja(in potem poci, ko se usloci nazaj...). ce je le mozno, ga nabavi v bež barvi-je najbolj hvalezna...
Kovačeva kobila... Tudi steklenih vrat, pohodnega stekla in stekla na tušu še nimava - spet ta kovačeva... se z mojim ne moreva zmenit detajlno. Ti pa povem, da jaz bi ful imela ta les zadaj, en del pa steklo. Žal nisem na to opozorila mizarja in moj po mojem ni pripravljen na spremembe... Se pa steklo fajn čisti - sam ne dat kaljenega, daj emajliranega - no to je itak barvano in kaljeno - če pa ne dobiš kje dost ugorno, mi pa piši na ZS.