Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

jst sem bila danes na pregledu pri dr. Pušenjaku in se je odločil, da mi bi bodo jutri sprožili umetne popadke in porod
Ja, menda imam že malo plodovnice in nima smisla, da bi čakali še 10 dni
Tako, da se moram danes psihično pripravit na jutri
doma hitro kolliko se le da, pa božajte bušije, dokler so še veliki
? Tudi pri meni se je očitno nekaj začelo dogajati, danes sem bila na pregledu in sem odprta za prst in pol, pa tudi popadkov je CTG nekaj zabeležil takih bolj šibkih. Sicer lahko to traja še cel teden pravi zdravnica lahko pa je že danes, bomo videli.
. Nimam pojma kaj se dogaja. Včeraj sem imela že kar nekaj močnih popadkov na 10 min. potem se je pa vse ustavilo. Danes pa ni ne duha ne sluha o njih, čeprav imam te lažne popadke že več kot mesec dni na pribl. 20 min. Bolje, da te vse skupaj malce preh preseneti, ker ta čakanje prov ubija.
. Pravi da deluje. Bomo vidl
.
Ne vem, če sem bila pol ure na porodni mizi, ko sem že rodila. Ene 3× sem pritisnila in kepca je bila že zunaj
in bi bilo fino, da vsaj malo pride k sebi, ker ga bo težko pustiti doma pa še varstva nimam nobenega pravega, vsi imajo neko gužvo.
. Uživajte s svojimi malimi kepicami.