|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: popije preveč mleka
16.1.2012 8:23:09   
Leela
Podnevi tudi malinovc pijemo. Pocukrano vodo torej. Pa bezgov sirup mu je tudi všeč. Zaradi parih požirkov ponoči mu zobje ne bodo zgnili-ne zaradi tega. Bolj škodi stalno namakanje zob v vodo (pitje po flaši, vode, dlje časa, da je konstantno v ustih) kot če v enem šusu popije mleko ali par požirkov malinovca. Malinovc, ki je tolk razredčiš, da glih da ima okus. Ni idealno vem, da ne.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: popije preveč mleka
16.1.2012 9:23:59   
Petka09
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Ma kok ste trapaste s temi navajanji/odvajanji, pravili in izjemami in nevemkaj... Ja, pride pač obdobje ko je otrok mahnjen na mleko. Naša je bila tudi tam okol 18.meseca, in smo ji pač dali mleka kolikor ga je hotela in to AM v flaški. Potem jo je minilo in je prišlo obdobje ko mleka sploh videt ni mogla pa amen. Kaj boš pa takrat naredila, amii ?? Ga silila z mlekom?? Najbolj butasto od vsega pa je, da mu greš dajat nekaj drugega sredi noči, da bi ga odvadila mleka?!!
Dajte ga no nehat srat.
Torej, jaz bi mu dajala mleko če ga hoče. Pa ponoči bi ga bolj redko zmešala z vodo (AM). In čez kakšna dva meseca ga bo minilo, boš videla. Samo ne potem odpirat teme "moj otrok noče pit mleka"...



Podpis!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: popije preveč mleka
16.1.2012 16:46:51   
amii
Evo, šele danes sem uspela priti malo na forum in sem prebrala mnenja, ki so zelo različna, kot zmeraj Dobro da jih nisem prebrala prej, ker bi spet bila v "bad-u".

Sva z možem res dober teden dni vztrajala in je sinko dobil le nesladkan čaj. Za moje pojme takrat tudi preveč drastičen ukrep, ampak nisem vedela več kako naprej. V glavnem, eden od naju je celo noč prebedel ob njemu in ga tolažil. Če je želel je lahko dobil nesladkan čaj v flaški, ampak ga je na začetku zavračal, flaška je znala leteti po celi sobici, potem pa se je sprijaznil in pil tudi čaj. Zdaj, ali rabi tekočino ponoči, ali ne......... Jaz mislim da ja, ker sedaj, ko se je sprijaznil da mleka ponoči več ni, se zbudi le še 1x (!!!!!!!!!!! user posted image user posted image ), spije celo flaško (3dcl) nesladk. čaja na mah, se obrne in zaspi naprej. Spi lahko celo sam v sobici. In to pri 16 mesecih, prvič v njegovem življenju. No, tako je od petkove noči naprej. Upam, da se mi to pisanje ne bo obrnilo proti meni in bo že ta noč spet neprespana. Upam, da bo šla v prihodnjih mesecih tudi ta flaška s čajem vstran, ampak trenutno sva z možem v 7ih nebesih user posted image . Moram povedati da sinko nasplošno zelo veliko pije. Čez dan vsaj 6 dcl čaja.

Res morda neumno, menjati flaško z mlekom s flaško s čajem. Ampak evo, nimam dovolj moči, vzeti flaško v celoti. Takšna količina mleka je nezdrava sploh toliko časa (to se vleče že par mesecev). Če bi to bilo obdobje, OK, tak pa......... Ne, ne to ni zdravo in pika!

Me pa zanima. Tiste ki ste pisale, da je flaška ponoči razvada; ste imele izkušnjo z vašimi otroci, da so bili nespeči in so tulili cele noči? To mi je tudi v živo rekla marsikatera mamica, ampak roko na srce, vsem so otroci spali.

_____________________________

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: popije preveč mleka
16.1.2012 17:12:15   
posh
Mislim, da si čisto prav naredila. Moj je 3 leta, pa še pije ponoči, ampak izključno vodo, ko je bolan pa še bolj pogosto. In točno vem, ko kje jemo, da je hrana bolj slana kot doma, da bo ponoči spet zbujanje zaradi žeje.

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: popije preveč mleka
16.1.2012 18:50:12   
Leela
amii mnenj je res veliko, prav tako teorij. Še strokovnjaki si v marsičem niso enotni. Še zdravniki ne. Poslušaj sebe, svojega otroka in uberi pot za katero misliš da je prava. Slejkoprej se bo nehal ponoči zbujati (iz kakeršnega koli vzroka) ali pa ti bo znal povedati kaj ga moti.

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: popije preveč mleka
17.1.2012 5:58:04   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: amii

Me pa zanima. Tiste ki ste pisale, da je flaška ponoči razvada; ste imele izkušnjo z vašimi otroci, da so bili nespeči in so tulili cele noči? To mi je tudi v živo rekla marsikatera mamica, ampak roko na srce, vsem so otroci spali.


Naš otrok se je sto krat zbujal. Ni bil nespeč, ni tulil, samo zbujal se je in prosil vodo. Ko je dobil vodo je zaspal v sekundi nazaj. Sam v svoji postelji, ni rabil nikoli nobenga uspavanja, sam da je dobil vodo. Če ni bilo vode, pa je bil vik in krik in to zelo dolgo. Spanje se je izboljšalo, ko nam je uspelo vodo ukint. Sicer se je še vedno zbujal in me klical, samo ne tolikokrat kot prej in za spremembo ni rabil drugega, kot samo da sem prišla in kaj rekla. Po odvzemu vode smo imeli obdobja spanja (prespana cela noč ali pa le 1x klical) in obdobja zbujanja tudi po 6x na noč. Vsaj spimo vsake toliko časauser posted image . V glavnem drastičnega izboljšanja v smislu da od takrat prespi vsako noč ni bilo, je pa vsaj tolikšno izboljšanje, da več nismo zombiji in da imamo vsaj vsake kvatre prespano nočuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 17.1.2012 6:01:39 >

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: popije preveč mleka
23.1.2012 14:27:22   
amii
ojla

Evo, naš mulc ponoči več ne pije user posted image . Se sicer zbuja, ampak, kot je napisala Hope2, mu je dovolj, da nekdo pride in takoj zaspi nazaj. Se zbudi, potipa ali sem tam, če me ni, pokliče, če sem tam pa kar dalje spanje. Superca, eni zombiji na svetu manj user posted image

Je pa po nočnem odvzemu mleka nujno zjutraj, ko se zbudimo, flaška s čokolinotom. Ko odpre oči je najprej jok in stok ("šašašašaša..."), dobi flaško, jo počasi "duda" in potem je prerojen in dobre volje in dan se lahko prične user posted image

_____________________________

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?