|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aprilčice
1.9.2005 13:50:31   
*zvezdica*
Pozdravljene aprilcice na novem RR!

A se samo men to zdi a je res vse skup mal manj pregledno kot pa na starem RR??? No ja, al se morm pa samo navadt...sam res tko ka težje najem pravo temo
Drugače pa splošno počutje odlično...kot da sploh ne bi bila noseča...upam, da čim dlje ostane tako...edino joškice so vsak dan večje...he he sodelavcu (ne ve da sem noseča)ne gre v glavo kako so mi lahko tako zrasle...pa sem ga našopala da uporabljam masažo Saške Lendero...to je blo smeha Pa trebušček mi je tud že kar vidno zrasel...a je to sploh možno ...mam kar fajn že izbočenga!

pozdravček vse

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Aprilčice
1.9.2005 16:31:47   
flecker
Jaz pa nestrpno čakam na pregled ki bo 14.9. Sicer slabosti nimam več, izbirčna sem pri hrani ( ne maram pice, hambija in lepinje, bljak), dojke so še vedno boleče in občutljive na dotik, in pestijo me zaprtje ( jem sadje, pijem donat, ma nič ne pomagajo, )
Ali ste že komu povedali svojo nosečnost? Mi smo najinim staršem, moji prijateljici, pa tudi v službi - vodja in šefica, ostali še ne, bodo pa sami opazili, ko mi zraste trebušček,
Zdaj pa imam problem z hlačami, vse so mi v pasu premajhne, kavbojskih ne morem nosiz ker me tiščijo. Sem pa v 9. tednu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Aprilčice
1.9.2005 16:43:33   
flecker1
Spremenila sem nick, oz. dodala 1, ker v prejšnjih mi ni delal podpis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?