Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Moj, takrat 3 letnik, je tudi dojenčku dal dudico, če je jokal. Pri dojenčkovi starosti pol leta, je bil večji sicer pol leta starejši, ampak to, da mu je podal stekleničko za pitje, se meni ne zdi nobena katastrofa. In sploh ne nekaj s čimer bi se obremenjevala.
.pravijo,češ naj se navaja.na kaj že?! kaj če se zaduši otrok,3 letna pač ne more vedet kdaj mu umaknit flaško!naj še ta primer povem,kar zgrozi me kaj bi lahko bilo.pustila sem lupinco na mizi in je tako dolgo jo vlačla,da je padla najprej na stol,pol pa na tla.pomislite,da bi bil otrok not!ne morem dopovedat,da je vedno potrebna prisotnost odraslega,da naj se otroci med sabo igrajo,če se že tako redko vidijo,ne pa skrbijo en za drugega!poudarjam,nista brat in sestra,ampak bratranec in sestrična,ki se vidita vsake toliko.3 letnica NI sposobna skrbet in negovat dojenčka.razen če je plastična igračka!