Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2012 10:57:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Mleko v prahu brez laktoze 18.1.2012 11:00:08
|
|
|
|
Paštetka
|
v Prahu, rabim za tekoča mleka vem, ker jih kupujemo.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 18.1.2012 11:01:05 >
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2012 11:03:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Mleko v prahu brez laktoze 18.1.2012 11:06:16
|
|
|
|
Star_a
|
Imaš samo še adaptirano: Aptamil lactose free
|
|
|
|
|
RE: Mleko v prahu brez laktoze 18.1.2012 13:54:45
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Star_a Imaš samo še adaptirano: Aptamil lactose free Kaj res? ker sem klicala v lekarno in mi niso nič vedeli povedati. Kje se pa kupi? A v Mullerju tudi slučajno?
|
|
|
|
|
RE: Mleko v prahu brez laktoze 18.1.2012 13:59:04
|
|
|
|
Star_a
|
Spletna trgovina,lekarne.... za mullerja pa ne vem.Ne hodimo tja,tko da kaj imajo ne vem
|
|
|
|
|
RE: Mleko v prahu brez laktoze 18.1.2012 14:00:25
|
|
|
|
Paštetka
|
hvala
|
|
|
|
|
RE: Mleko v prahu brez laktoze 18.1.2012 17:27:50
|
|
|
|
Hope2
|
Kaj boš delala? V opozorilo, tale mleka se ne kuhajo, ne peče, pa po parih minutah ko stoji je . Zgubi vonj, okus in strokturo. Pa kokr mi je znano so alergena mleka itak - v glavnem ni niti približno kot navadno mleko v prahu
|
|
|
|
|
RE: Mleko v prahu brez laktoze 18.1.2012 19:14:29
|
|
|
|
Paštetka
|
Aja, čokolado bi delala za malega
|
|
|
|
|
RE: Mleko v prahu brez laktoze 19.1.2012 14:47:54
|
|
|
|
majčica1508
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Aja, čokolado bi delala za malega Joj včeraj sem na dobro jutro na slo 1 gledala,ko so delale en dober čokoladni namaz..... Iz kakava,kokosove masti ....pa nevem več kaj je šlo notri bom šla gledat,če najdem kje na googlu pa mislim,da mleka ni bilo notri
|
|
|
|
|
RE: Mleko v prahu brez laktoze 22.1.2012 20:22:39
|
|
|
|
malanovinka
|
moja pikica ima tudi alergijo na mleko oziroma sumijo na njo. zato v leakni kupujem (drugod nisem še nikjer opazila) aptamil ADC. to je prav ta za alergije.... povprašaj v lekarni... ima pa res ogaben okus, čeprav sem se v mesecu dni že navadila
|
|
|
|
|
RE: Mleko v prahu brez laktoze 22.1.2012 20:52:06
|
|
|
|
Star_a
|
malanovinka: alergija na mleko in laktozna intoleranca sta 2 čisto RAZLIČNI stvari!!!
|
|
|
|
|
RE: Mleko v prahu brez laktoze 25.1.2012 7:51:09
|
|
|
|
*tedy*
|
aptamil brez laktoze imajo v leclercu, cena je 9eurov lp
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Obisk pediatra.пеперутка16Ko se pojavijo zdravstvene težave, kaj naredite najprej?Takoj grem k pediatru. (
12%)

Počakam dan ali dva. (
62%)

Najprej se posvetujem z mamami otrok podobne starosti in šele nato s pediatrom. (
25%)
Število vseh glasov: 8Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!