|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Srečanje je za nami!!!!!!!!!!! 25.8.2005 22:05:30
|
|
|
|
Anitka
|
Punce na hitro samo napišem, da je srečanje uspelo in da bo morda jutri celo dež 8):)-:)-:)- Bilo nas je 15 in vse punce so THE BEST, tako :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: Tinkamiška, Bambi, Alekseja, BlankaT in Frizerka) kot tudi tiste, ki to še nismo :muca::muca::muca::muca::muca: (Jančika, Emamair, Astra, Mijavček, Koala, Ronni,Pipi1, PiaM in moja malenkost) ter naša draga :muca:Matovilcica Pecivo je bilo okuuuuuuuuuuuuuuuusno in še miški je zadišalo ;););););) Punce hvala vam ze lep večer in vsaki ena :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Zdaj šibam pa v posteljo, ker sem zeloooooooooooo prehlajena.
|
|
|
|
|
Srečanje je za nami!!!!!!!!!!! 26.8.2005 7:29:17
|
|
|
|
tecka
|
Očitno so proteze letele po zraku, v LJ že dežuje. :rozica:
|
|
|
|
|
Srečanje je za nami!!!!!!!!!!! 26.8.2005 8:43:54
|
|
|
|
emaa
|
super je blo
|
|
|
|
|
Srečanje je za nami!!!!!!!!!!! 26.8.2005 9:21:11
|
|
|
|
BlankaT
|
Bilo je super :bravo::sloncek::bravo::sloncek:. Lp, Blanka :nosecka:.
|
|
|
|
|
Srečanje je za nami!!!!!!!!!!! 26.8.2005 9:22:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ja babnice ste pa dež priklicale:)-:)- Sam da ste se imele..to je najvažnejše:bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Srečanje je za nami!!!!!!!!!!! 26.8.2005 9:36:10
|
|
|
|
alekseja
|
res je blo fajn, to bi blo treba večkrat ponovit.
|
|
|
|
|
Srečanje je za nami!!!!!!!!!!! 26.8.2005 9:47:31
|
|
|
|
Mijavček
|
Tud men je blo fajn, komi čakam naslednje srečanje!
|
|
|
|
|
Srečanje je za nami!!!!!!!!!!! 26.8.2005 10:04:24
|
|
|
|
pika74
|
Mater ste čvekale - zdej mamo pa dež :((:((:((. 8) Lp :metulj:
|
|
|
|
|
Srečanje je za nami!!!!!!!!!!! 26.8.2005 10:08:27
|
|
|
|
PiaM
|
Ja, res je bilo super.:):bravo: Anitka, jaz pa sem zaenkrat ŠE :nosecka: in upam da bo tako ostalo še naslednjih 6 mesecev.;) :rozica:
|
|
|
|
|
Srečanje je za nami!!!!!!!!!!! 26.8.2005 10:09:37
|
|
|
|
Mijavček
|
Naslednjič, ko se dobimo, bomo pa sedele tiho, ko ribe, sam da nau deža ! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
|
Srečanje je za nami!!!!!!!!!!! 26.8.2005 10:58:50
|
|
|
|
biba77
|
Jaz sem pa zvecer celi zelenjavni kroznik zbrahala...:(:(:(
|
|
|
|
|
Srečanje je za nami!!!!!!!!!!! 26.8.2005 10:59:11
|
|
|
|
biba77
|
:ups: zbruhala:ups:
|
|
|
|
|
Srečanje je za nami!!!!!!!!!!! 26.8.2005 10:59:12
|
|
|
|
Jančika_
|
Lušten večer je bil:bravo:!
|
|
|
|
|
Srečanje je za nami!!!!!!!!!!! 26.8.2005 11:18:28
|
|
|
|
emaa
|
astra M še ni
|
|
|
|
|
Srečanje je za nami!!!!!!!!!!! 26.8.2005 11:20:18
|
|
|
|
Mijavček
|
Jest sem tut zelenjavni krožnik jedla, pa mi ni blo nič slabo.... Astra?.. al ...biba77? :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
|
Srečanje je za nami!!!!!!!!!!! 26.8.2005 11:26:16
|
|
|
|
biba77
|
ni se M, ne... zadnjo uro tam sem pa imela blazen glavobol, tako, da je lahko od tega? :zmeden: pila sem tudi samo navadno in mineralno vodo... ne vem... test pa je vceraj zjutraj bil neg.
|
|
|
|
|
Srečanje je za nami!!!!!!!!!!! 26.8.2005 12:01:59
|
|
|
|
Anonimen
|
No pa še jz neki povem preden nas odklopjo! Lepo vas je bilo videt... sicer si nisem zapomnila kater obraz paše h katermu nicku... imen pa si niti nisem trudla zapomnit. Mogoče pa še pridem kdaj, zdaj ko vem da ne grizete:)-:)- Kdaj bojo pa slikce?:zmeden2: No, lepo preživite ta mrk.
|
|
|
|
|
Srečanje je za nami!!!!!!!!!!! 26.8.2005 12:07:10
|
|
|
|
Anonimen
|
motovilčica to pa ne drži(ne grizejo) ti si v nevarnosti veš!Nosečke strašno potrebujejo svežo zelenjavo:)-;)(brez zamere);)
|
|
|
|
|
Srečanje je za nami!!!!!!!!!!! 26.8.2005 12:23:34
|
|
|
|
Mijavček
|
Jest danes ne bom uspela slikic naložit, tako, da bom to uredila po 01.09. LP M:muca:
|
|
|
|
|
Srečanje je za nami!!!!!!!!!!! 26.8.2005 12:29:11
|
|
|
|
bambi
|
Anitka, kolikor jaz vem je PiaM tudi :nosecka:..... Astra, Astra, Astra, da ni to bruhanje res kakšen znak 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa, ker meni po zelenjavnem krožniku ni bilo nič slabo.......
|
|
|
|
|
Srečanje je za nami!!!!!!!!!!! 26.8.2005 12:42:04
|
|
|
|
biba77
|
Slikice bom dala gor, ko bo RR v novi oblekci. Sem jih najprej nameravala vceraj, ampak...:zmeden:... ni slo. Joj, pa sem pozabila na krst vceraj... :)- Thja, nic... ste pac poceni skozi prisle. Tako kot vse do sedaj. ;) Punce, lep vikend vam zelim!!! :miska::sloncek::miska::metulj::miska::zajcek::miska::kuza::miska::muca::miska::pujs::miska: :miska::pujs::miska::muca::miska::kuza::miska::zajcek::miska::metulj::miska::sloncek::miska:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Naravna zaščita pred soncemNekatera osnovna olja imajo lasten zaščitni UV faktor. Z uporabo izbranih eteričnih olj si lahko pripravite lastno mešan...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.